Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αποκάλυψη για τη «μυστική» σχέση με την Όλγα Τρέμη – «ήταν off the record»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέτυχε να γίνει ξανά talk of the town με την συνέντευξη που παραχώρησε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΟΚ! Ο παρουσιαστής, που επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες στα τηλεοπτικά καθήκοντά του μετά από ένα διάστημα στο οποίο βρίσκονταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό από την προσωπική του ζωή.

Όπως είπε στη συνέντευξή του, όταν ήταν φοιτητής έκανε ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών στην Όλγα Τρέμη, η οποία ήθελε να μπει στο Οικονομικό της Νομικής. Εκείνο το διάστημα πλέχτηκε ανάμεσά τους ένα ειδύλλιο, το οποίο γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε με αρκετές λεπτομέρειες στη σχέση τους, λεπτομέρειες που κανονικά δεν έχουν θέση στις σελίδες ενός εντύπου, πόσο μάλλον αν δεν έχουν συμφωνήσει και τα δύο μέρη.

Όπως υποστήριξε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν και γνωστός του, του υπέβαλε κάποιες ερωτήσεις και ο ίδιος, με την ιδέα ότι η συνέντευξη είχε ολοκληρωθεί, απάντησε. Δεν ήξερε ότι ηχογραφούνταν, ούτε ότι οι συγκεκριμένη κουβέντα θα δημοσιεύονταν.

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε σοκαρισμένη με το περιεχόμενο της συνέντευξης, και ρώτησε τον συνεργάτη της τι θα έκανε αν είχε διαβάσει τη συνέντευξη πριν τη δημοσίευση. Θα την είχα κόψει» ήταν η απάντηση του παρουσιαστή, ο οποίος επέμεινε από την αρχή ως το τέλος στη γραμμή ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα ήταν off the record.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ