Ανδρέας Μικρούτσικος: Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή του, «Tik Talk», ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρώτη εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη που παραχωρεί εδώ και πολλά χρόνια στον Αντώνη Σρόιτερ, μίλησε και για το θέμα των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση που συγκλονίζει την ελληνική showbiz και θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη στον ίδιο πριν από χρόνια, όταν ήταν ακόμα παντρεμένος.

«Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν και λέει στη γυναίκα μου, “ο άντρας σας με βίασε”. Και την κοιτάζω και λέω, “κοίτα τι χάνω ο κερατάς». Παράνοια!”. “Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω” είπε η γυναίκα μου».

Για τις ίδιες τις καταγγελίες, ο παρουσιαστής δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται. «Δεν πέφτω από τα σύννεφα» ομολόγησε.

Γι’ αυτό και αξιολογεί θετικά τις πρόσφατες εξελίξεις: «Είναι θετικό βήμα το ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω να αξιολογήσω τι γίνεται. Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω».

Και συμπλήρωσε: «Είναι κάποιες αφηγήσεις που με κάνουν να τις πιστέψω και αν είχα μια άλλη άποψη να πω κοίτα τελικά τι έγινε. Είναι άλλες που δεν μου είναι αξιόπιστες»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ