«Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης»: Όσα είπε ο γιος του «Mr. Καλημέρα Ελλάδα»

Για τη σχέση του με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης μίλησε ο Φοίβος Παπαδάκης, απαντώντας παράλληλα στο ερώτημα αν οι δυο τους σχεδιάζουν να συνεργαστούν.

«Πρώτη φορά τηλεόραση, είμαστε μια ομάδα δεμένη, δίπλα στη Μάριον μαθαίνω πολλά πράγματα», ανέφερε ο δημοσιογράφος στο MEGA, ενώ πρόσθεσε ότι «η πρόθεσή μου είναι να είμαι σε αυτήν την ομάδα (σ.σ OPEN) και του χρόνου».

Φοίβος Παπαδάκης: Τι λέει για την τηλεθέαση και την κριτική

«Τα νούμερα τα κοιτάς, είναι όμως αρχή ακόμα. Είμαστε μια νέα εκπομπή. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα κερδίσουμε και τα νούμερα», σημείωσε ο ίδιος, ενώ εξήγησε ότι «είμαι πολύ δεκτικός στην κριτική, την επιζητώ. Άλλο, βέβαια, η κριτική, άλλο οι χαρακτηρισμοί. Το άτομο που έκανε χαρακτηρισμούς μού είναι αδιάφορο».

«Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης»

«Συμβαίνει να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Εγώ δε βιώνω τη σύγκριση. Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης, άλλες εποχές. Δουλεύω σε site πάνω από 10 χρόνια, έχω δημοσιογραφική εμπειρία, και τώρα αποκτώ και τηλεοπτική εμπειρία», ξεκαθάρισε ο Φοίβος Παπαδάκης, τονίζοντας: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι, και κυρίως για το τι μου έχει διδάξει ως πατέρας. Με τον πατέρα μου μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και θέματα. Ο πατέρας μου καθημερινά μου δίνει συμβουλές, μου λέει μπράβο πολύ συχνά, όταν το αξίζω».

Θα συνεργαστεί με τον πατέρα του;

«Μου φαντάζει πολύ μακρινό σενάριο να συνεργαστώ με τον πατέρα μου, να είμαστε στην ίδια εκπομπή… δε νομίζω πως θα γίνει», είπε ο ίδιος για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

«Ο πατέρας μου έλειπε από το σπίτι λόγω της δουλειάς, το σέβομαι, είναι μια δουλειά δύσκολη. Η μητέρα μου είναι πιο ήρεμη, μας βλέπει λιγότερο όλους πλέον», κατέληξε ο αγαπητός δημοσιογράφος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ