Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία επιθυμία λίγο πριν πεθάνει

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ανέβασε βίντεο στα social media, όπου αποκαλύπτεται η τελευταία επιθυμία που είχε η εθνική σταρ.

Ένα σπάνιο βίντεο με την τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο γιος της εθνικής σταρ Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο μιλάει ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης, Κλεισθένης και περιγράφει την επιθυμία που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν να τοποθετήσει ο ίδιος ανάμεσα στα χέρια της, όταν πεθάνει, την αγαπημένη της φωτογραφία με το μπλε καπέλο από την παράσταση της «Ωραίας μου Κυρίας» το 1974. Μια επιθυμία την οποία εξέφρασε για πρώτη φορά το 1974 και στις τελευταίες στιγμές της στο νοσοκομείο το καλοκαίρι του 1996.

Χαρακτηριστικά, στο βίντεο αναφέρει τα εξής:

«Αυτό το πράγμα ήταν λιγάκι αστείο γιατί ξεκίνησε από το 1974, από το 1974 μου το ζητούσε αυτό. Επειδή η φωτογραφία της άρεσε πάρα πολύ έλεγε “αυτήν τη φωτογραφία όταν πεθάνω, θέλω να μου τη βάλεις στο φέρετρο μέσα, να την αγκαλιάσω” τόσο αγαπούσε αυτήν τη φωτογραφία. Και τις τελευταίες ημέρες μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο και της έλεγα “μην λες σαχλαμάρες”. Τη μέρα που ήταν να γίνει η κηδεία και τα αδέλφια της και όλοι μου είπαν να τηρήσω την επιθυμία της».

https://www.instagram.com/p/CRv3JXrl0AJ/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ