Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία από καλοκαιρινή απόδραση

Μία σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Μία φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές και να ποζάρει ανέμελη στο φακό, είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, όπου η Αλίκη βρίσκεται στο εξοχικό που διατηρούσε στον Θεολόγο.

Μάλιστα, στην ανάρτηση έγραψε το εξής:

«Η Αλίκη στην πισίνα του εξοχικού της στον Θεολόγο το καλοκαίρι του 1994 με ένα από τα αγαπημένα ψάθινα καπέλα της, ένα αξεσουάρ απόλυτα συνυφασμένο με την ίδια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Τη συγκεκριμένη περίοδο θα επισκεφτεί για ολιγοήμερες διακοπές τη Σαντορίνη με την επιστήθια φίλη της Μουμού Ηλιοπούλου, καλεσμένη αγαπημένων φίλων και ιδιοκτητών πολυτελούς συγκροτήματος της περιοχής. Το πανέμορφο νησί θα επισκεφτεί και πάλι το προηγούμενο καλοκαίρι με τη Νόρα Βαλσάμη όπου θα ενθουσιαστεί από το πάρτι έκπληξη που θα διοργανώσουν αγαπημένοι φίλοι λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά της».

https://www.instagram.com/p/CR3ZJ2VLgP-/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ