Άγριες Μέλισσες: Το πιο δυνατό spoiler επιβεβαίωσε ο Τόλιας

μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τόλιας επιβεβαίωσε ένα από τα πιο δυνατά spoilers της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Ο Χρήστος Πλαϊνης ο οποίος υποδύεται με τρομερή επιτυχία τον Τόλια στις «Άγριες Μέλισσες», μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε ένα από τα πιο δυνατά spoilers της σειράς.

«Η Σοφούλα, μετά από όλα αυτά που έγιναν με τον Βόσκαρη, είναι έτοιμη να κλειστεί σε μοναστήρι. Ακούει στο χωριό τις κουβέντες που γίνονται γι’ αυτήν, ακούει τις κακές γλώσσες να λένε πολλά γι’ αυτήν και ένα πρόσωπο κλειδί θα μεσολαβήσει (θα κάνει μια συζήτηση μαζί της) για να πάει σε μοναστήρι.

Μάταια ο Τόλιας και η Παγώνα προσπαθούν να την μεταπείσουν να μη φύγει για το μοναστήρι. Θα την πλησιάσει και ο Άγγελος προσπαθώντας να της αλλάξει άποψη. Η Σοφούλα, όμως, ξεκινάει και φεύγει για το μοναστήρι, είναι αποφασισμένη, Θα υπάρξει κάποια ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες την τελευταία στιγμή;», είχε αναφέρει το Πρωινό όταν είχε δώσει το spoiler.

«Από το Διαφάνι στο δρόμο για το μοναστήρι… Βοήθεια μας…??? #agriesmelisses #actor #ant1tv», σημείωσε.

 

https://www.instagram.com/p/CNuauKVFzZC/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ