Άγριες Μέλισσες: Το παρελθόν της Ελένης επιστρέφει

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφει με νέα σεζόν και ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν τα spoiler. Τι πρόκειται να δούμε από Σεπτέμβριο στη τηλεόραση.

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στη τρίτη σεζόν, καθώς όχι μόνο θα διαδραματίζεται στην περίοδο της Χούντας, αλλά οι πρωταγωνιστές θα δουν τις ζωές τους να αλλάζουν ριζικά.

Σύμφωνα με το περιοδικό «MY tv» ο Ακύλας υπηρετώντας το καθεστώς της χούντας, επιβάλλει εξορία σε όσους πηγαίνουν και εκφράζονται αντίθετα με τις ιδέες του. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρεθεί και ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος μπαίνει από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο του και ενώ εκείνος πιστεύει πως πια μπορεί να ζήσει μία ήσυχη ζωή με την Ελένη, όλα ανατρέπονται.

Έτσι, ο Ακύλας τον οδηγεί στην εξορία και συγκεκριμένα στην Λέρο. Ο Λάμπρος εξορίζεται και ο αποχωρισμός του από την Ελένη θα είναι μαχαιριά στην καρδιά. Το αγαπημένο ζευγάρι που πέρασε τόσα πολλά, θα ζήσει χώρια. Η Ελένη θα παλεύει να σώσει όποιον μπορεί από τους συγχωριανούς της και ο Λάμπρος στο απομακρυσμένο νησί θα υποστεί βασανιστήρια.

Όμως ένας άντρας από το παρελθόν της Ελένης πρόκειται να επιστρέψει στο Διαφάνι και να τους αναστατώσει. Και αυτός ο άντρας δεν είναι τυχαίος. Είναι κάποιος που το διάστημα που ο Λάμπρος έλειπε για αρκετά χρόνια εκείνος ήταν μαζί με την Ελένη και έτρεφε για εκείνη έντονα συναισθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ