Άγριες Μέλισσες: Από την αίθουσα του δικαστηρίου στην κρεβατοκάμαρα

Οικογενειακές αδιακρισίες, πολιτικές ίντριγκες και ερωτικά βίτσια συνθέτουν το τοπίο στο οποίο κινούνται οι ήρωες της δημοφιλούς σειράς στα επόμενα επεισόδια.

Με ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» και μια «πικάντικη» πληροφορία, το «Πρωινό» μας έδωσε έναν επιπλέον λόγο για να μείνουμε σπίτι μας απόψε το βράδυ.

Όπως θα δείτε, η ένταση στη δικαστική αίθουσα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Σεβαστού που έχουν σε χωριστεί σε δύο παρατάξεις οδεύει προς την κορύφωση. Ο Δούκας, ερωτώμενος από το δικαστήριο πως δικαιολογεί την αυτοκτονία της Ανέτ, απάντησε ότι η αδελφή του έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή ο ίδιος δεν τα πήγαινε καλά με τον Μιλτιάδη και επίσης επειδή αποκάλυψε στον Μελέτη ότι ήταν γιος της.

Σε ανάλογη ερώτηση για τους λόγους που ο Αλέξης Καλοκαιρινός άνοιξε έρευνα εις βάρος του, ο Δούκας απάντησε ότι επρόκειτο για πράξη αντεκδίκησης επειδή τον εγκατέλειψε η Πηνελόπη, γεγονός που οδήγησε σε μια πολύ δημόσια έκρηξη της κόρης του.

Και για να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε ότι στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Ακύλα Μεγαρίτη σε ερωτικές σκηνές έξω από τις συνηθισμένες στην ελληνική τηλεόραση τουλάχιστον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ