Άγριες Μέλισσες: Τι σκέφτεται η Μυρσίνη για να σώσει τον Δούκα

Τα σύννεφα στον ορίζοντα οδηγούν την Μυρσίνη σε μια «ακραία» λύση για την προστασία του Δούκα από τις κατηγορίες στο νέο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Η ιστορία ξαναγράφεται στο τελευταίο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» με τον Δούκα να αρνείται μία μία της κατηγορίες και να παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα των γεγονότων από αυτή που γνωρίζουν τα παιδιά του και όχι μόνο.

Όμως, η πραγματικότητα τον διαψεύδει -οι καταθέσεις των μαρτύρων είναι εναντίον είναι συντριπτικές- και το άλλοθί του γκρεμίζεται, αφήνοντάς τον στο έλεος του δικαστηρίου. Ακόμα και ο Θανόπουλος του συστήνει να εγκαταλείψει τη μάχη και να ομολογήσει. Τότε, η Μυρσίνη, σε κατάσταση πανικού, αποφασισμένη να σώσει τον άνδρα της από την οργή των παιδιών της και της κόρης του Θέμελη, Δόμνας, που είναι παρούσα στο δικαστήριο, συλλαμβάνει μια ιδέα άξια θαυμασμού. Πείθει μία φίλη της να καταθέσει ενόρκως ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Δούκα και ότι την ώρα της διάπραξης του εγκλήματος βρίσκονταν μαζί της. Ο Ακύλας πάλι έχει μια διαφορετική λύση να προτείνει στον Δούκα.

Την ίδια ώρα στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη η Κορίνα βρίσκεται στην ανακάλυψη του μυστικού της μητέρας της: Απατάει η Ζωή τον Ακύλα; Ενώ η Ελένη, με τη βοήθεια του Νέστορα, μπαίνει μυστικά στην ΕΣΤΙΑ για να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες και οι αδελφές της ενημερώνουν το καφενείο ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου.

Στη Λάρισα πάλι, οι κινήσεις του Πέτρου προκαλούν υποψίες, όμως εκείνος είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια για τον αδελφό του και ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση σε σχέση με το μαγαζί.

Τέλος, ο Μπάμπης προκαλεί την οργή τον Γαϊτάνη τη στιγμή που ο Κυριάκος με την Ουρανία φτάνουν στην Λέρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ