Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η πεντάδα που ανάβει «φωτιές» στο νέο κύκλο

Πέντε πρωταγωνιστές στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ενώνουν τις δυνάμεις τους και πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω στο νέο κύκλο, ώστε να σώσουν τους αγαπημένους τους. Προσοχή spoiler…

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφει στη τηλεόραση για τρίτη σεζόν και σύμφωνα με τα spoiler που έχουν διαρρεύσει, πέντε άτομα θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, η πεντάδα κοινοτάρχης Περικλής Τόλιας, παπα-Γρηγόρης, ενωμοτάρχης Προύσαλης, χωροφύλακας Άγγελος και ταξίαρχος Νέστορας καταστρώνουν ένα μεγαλειώδες σχέδιο για τον νέο εφιάλτη του χωριού, τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Εξάλλου, ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται στο Διαφάνι με ένα σχέδιο εκδίκησης το οποίο θα γυρίσει εναντίον του. Το χωριό γίνεται μία γροθιά ενώ η επιστροφή της ξανθιάς πλέον Βιολέτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Μάλιστα, ο Ακύλας θα φορέσει την μάσκα του καλού και πολλοί θα διχαστούν με την συμπεριφορά του με κάποιους από τους κατοίκους να είναι υπέρ της δικτατορίας. Η πεντάδα θα δείξει αρχικά πως συμφωνεί με τους νέους νόμους, πως υποστηρίζει τη χούντα όμως θα έχει άλλα σχέδια.

Επειδή ωστόσο η ζωή έχει και χαρές, ο Νέστορας και ο Τόλιας ζουν ευτυχισμένες στιγμές αφού θα γίνουν παππούδες. Η Σοφούλα μένει έγκυος και το σπιτικό της με τον Άγγελο γεμίζει με παιδικές φωνές χαράς. Η Ελένη απλό την άλλη μεριά μόνη της στο Διαφάνι σκέφτεται τον εξόριστο Λάμπρο στο απομακρυσμένο νησί καθώς υπομένει βασανιστήρια. Την ίδια στιγμή θα επιστρέψει ένας παλιός γνώριμος της Ελένης. Πρόκειται για τον Ζάχο (Νίκος Κουρής), έναν γοητευτικό άντρα ο οποίος και στο παρελθόν υπήρξε ερωτευμένος μαζί της.

Και ενώ στο Διαφάνι παίζουν… θέατρο, η Ασημίνα, ως γραμματέας στη Λάρισα σε πολιτική εφημερίδα αλλάζει ριζικά τη ζωή της χάρη στον εκδότη Πέτρο Ορφανίδη. Νικηφόρος και Πέτρος θα έρθουν στα χέρια για τα πράσινα μάτια της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ