Άγριες Μέλισσες – spoiler: Όλες οι εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα

Τα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» δείχνουν τον δρόμο για το μεγάλο φετινό φινάλε της σειράς.

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» και οι ζωές των ηρώων στο Διαφάνι έχουν μπει σε φάση περιδίνησης που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην τελική έκρηξη.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας 10 έως 13 Μαΐου:
Δευτέρα 10 Μαΐου
Η σύγκρουση με τον Μελέτη είναι η χαριστική βολή για την ψυχική υγεία και ηρεμία του Μιλτιάδη. Ο Λάμπρος και η Βιολέτα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον προστατεύσουν και να αποφύγουν να βρεθεί ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης.
Όμως η ρήξη στην οικογένεια Σεβαστού έχει ήδη πάρει διαστάσεις. Ο Κωνσταντής αμφισβητεί ευθέως τις αποφάσεις του Δούκα, γιγαντώνοντας το χάσμα ανάμεσά τους, την ώρα που ο Αλέξης Καλοκαιρινός, με την βοήθεια του Ανδρεάδη και του Σπανού πλησιάζει στην λύση του αινίγματος του θανάτου του Θέμελη.
Την ίδια στιγμή η απόφαση – βόμβα του δικαστηρίου για την τύχη του μικρού Σέργιου αλλάζει τα πάντα στις ζωές των αδελφών Σταμίρη και του Νικηφόρου.

Τρίτη 11 Μαΐου
Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη και ζητάει συγκεκριμένα ανταλλάγματα και όλα αυτά τη στιγμή που ο Αχιλλέας, που έχει ανοιχτούς «λογαριασμούς» με τον εισαγγελέα, ενημερώνει το αφεντικό του πως ο Αλέξης Καλοκαιρινός βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια.
Η Μυρσίνη πάλι, μετά από την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, επισκέπτεται την Δρόσω και την Ασημίνα και καταφέρνει για άλλη μια φορά να φέρει αναστάτωση.
Η Ελένη δέχεται πιέσεις από τα μέλη του συνεταιρισμού να προχωρήσουν στην απάτη με τα καπνά. Θα καταφέρει να τους μεταπείσει τώρα που ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να συρθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Το όνειρο του Μπάμπη να υπογράψει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία γίνεται πραγματικότητα.

Τετάρτη 12 Μαΐου
Παρά τις αποκαλύψεις, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα είναι ξανά μαζί, αποφασισμένοι να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στη σχέση τους.
Ο Δούκας, μαζί με τον Μελέτη και τον Αχιλλέα, μελετά το επόμενο βήμα του μετά από τις απειλές της Ανέτ.
Οι αγρότες του Συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να ξεφύγουν απ’ τα δεσμά του Δούκα.
Ο Αλέξης Καλοκαιρινός ζητάει τη βοήθεια της Πηνελόπης στην έρευνα που διεξάγει κατά του πατέρα της και εκείνη συμφωνεί να γίνει το αυτί και το μάτι του εισαγγελέα στο σπίτι των Σεβαστών.

Πέμπτη 13 Μαΐου
Ο φόβος ότι ο Δούκας θα ανακαλύψει την απάτη εις βάρος του ταράζει τον ύπνο των μελών του συνεταιρισμού. Τελικά, ο Δούκας ανακαλύπτει το όνομα του ανθρώπου που παρέλαβε τα καπνά, όμως ένα δημοσίευμα στον Τύπο ανατρέπει τα σχέδιά του για εκδίκηση.
Το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος πέφτει στα χέρια της Ασημίνας, η οποία συνειδητοποιεί τις συνέπειες από μια ενδεχόμενη δημοσιοποίησή του.
Η Ανέτ βυθίζεται καθημερινά στις ενοχές της.
Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της, παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος, όμως, είναι πάλι εκεί για να τη βοηθήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ