Άγριες Μέλισσες – spoiler: Η Δρόσω ξανά στην αγκαλιά του Κωνσταντή

Το «Πρωινό» πρόβαλε σήμερα αποκλειστικά πλάνα από την σκηνή της επανασύνδεσης Κωνσταντή και Δρόσως στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Για όσους αναρωτιούνταν πόσες ημέρες θα διαρκέσει ο χωρισμός Δρόσως – Κωνσταντή, το σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» έχει την απάντηση. Οι δύο εραστές ξαναβρίσκονται σε μια σκηνή που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες των τηλεθεατών της σειράς, αφού αποδεικνύει περίτρανα τους λόγους που αυτοί οι δύο είναι αχώριστοι.

Όπως θα δούμε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Κωνσταντής είναι ο μόνος άνθρωπος στον οποίο η Δρόσω μπορεί να ανοίξει πραγματικά την καρδιά της, χωρίς τον φόβο ότι θα την κρίνει ή θα την απορρίψει, και το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως.

Η Δρόσω εξομολογείται στον Κωνσταντή τους φόβους της ότι θα χάσει τον μικρό Σέργιο, την πίκρα της όταν τον βλέπει προσκολλημένο στην Ασημίνα, ακόμα και την ανησυχία της για την ψυχική κατάσταση του Νικηφόρου και πως αυτή επηρεάζει το παιδί.

Και ο Κωνσταντής στέκεται στο πλευρό της αγόγγυστα, αταλάντευτος στην απόφασή του να την βοηθήσει να έχει να ρόλο στην ανατροφή του γιου της, παρά την αντίθεση των δικών του.

Όμως, όπως μας πληροφορεί ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, ο Κωνσταντής δεν είναι ο μοναδικός στην οικογένεια των Σεβαστών που ταλαιπωρείται από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης βρίσκονται σε ανάλογη -αν όχι χειρότερη- θέση. Μάλιστα, ο χωρισμός της Πηνελόπης από τον Αλέξη Καλοκαιρινό και η επιστροφή της στην οικογενειακή εστία, εμπνέει φόβο στην οικογένεια, η οποία δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι αυτή την κίνηση. Ο λόγος είναι απλός. Όλοι φοβούνται το ενδεχόμενο μιας αναζωπύρωσης του δεσμού ανάμεσα στα ξαδέλφια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ