Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα θα μπει στο μοναστήρι

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η ηθοποιός που υποδύεται τη Σοφούλα στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στον φακό της «Φωλιά των Κου Κου», για το μέλλον της ηρωίδας, τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Μαρία Κίτσου.

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η «Σοφούλα» από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για τον χαρακτήρα που υποδύεται και την εμπειρία της από τα γυρίσματα της σειράς που ευθύνεται για την «αναβίωση» της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση.

«Η Σοφούλα αρπάζεται από τη στιγμή» είπε η νεαρή ηθοποιός για τον χαρακτήρα της ηρωίδας, η οποία, μετά από την τραυματική εμπειρία του γάμου της με τον Μάνο Βόσκαρη, επιθυμεί να κλειστεί σε μοναστήρι, βυθίζοντας στη θλίψη τους ανθρώπους του οικογενειακού της περίγυρου.

«Ναι, και καλά θα κάνει» είναι η απάντηση της Βίκυς Διαμαντοπούλου στο ερώτημα του δημοσιογράφου για το αν θα πραγματοποιήσει την απειλή της η νεαρή κόρη του Τόλια. «Δεν θα φορέσει άμεσα ράσα, αλλά θα δούμε σίγουρα μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της» εξηγεί και συμπληρώνει ότι η θέση του Άγγελου στη ζωή της θα είναι καθαρά φιλική.

Όσο για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Μάνο Βόσκαρη της σειράς, η νεαρή ηθοποιός έχει μόνο καλά λόγια να πει. «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σπουδαίος ηθοποιός γι’ αυτό και πείθει ως κακός» είπε. Όμως καλά λόγια έχει και για την Μαρία Κίτσου και κυρίως για το χιούμορ της. «Η Μαρία είναι ένα μεγάλο τρολ» λέει στον φακό της εκπομπής.

Για το κατά πόσον ο ρόλος της Σοφούλας θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, η Βίκυ Διαμαντοπούλου, που αρχικά έκανε δοκιμαστικό για τον ρόλο της Δόμνας, όμως «κούμπωσε» στον ρόλο της κόρης του Τόλια, είναι επιφυλακτική.

«Θα ήθελα να την δω να μεγαλώνει» είπε, όμως το μπαλάκι είναι πλέον στα χέρια του καναλιού και των δημιουργών της σειράς, των οποίων περιμένει να μάθει τις αποφάσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ