Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο δεκατριάχρονος που υποδύεται τον Ευτύχη

Ο Δημήτρης Χαρίτος, ο δεκατριάχρονος ηθοποιός που μπήκε στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό».

Το νέο πρόσωπο, που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στις «Άγριες Μέλισσες», είναι ο Ευτύχης, το δεκατριάχρονο προσφυγόπουλο που συνελήφθη να κλέβει τρόφιμα από την αποθήκη του καφενείου και αναμένεται να ολοκληρώσει την ευτυχία των νιόπαντρων, του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.

Τον μικρό Ευτύχη υποδύεται ο Δημήτρης Χαρίτος, ανιψιός του Λευτέρη Χαρίτου, σκηνοθέτη της σειράς, ο οποίος, παρά την τρυφερή ηλικία του έχει γράψει ήδη αρκετά χιλιόμετρα μπροστά στις κάμερες, αφού πήρε μέρος στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

Μιλώντας στην Μαρία Κοκολάκη, ο νεαρός ηθοποιός είπε ότι δεν αντιμετωπίζει καμία δυσκολία στα γυρίσματα.
«Στο σχολείο όταν πρέπει να μάθω ένα μάθημα απ’ έξω δεν μπορώ. Αλλά όταν βλέπω ένα σενάριο μπροστά μου μού φαίνεται πάρα πολύ εύκολο να το μάθω».

Η συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» ήρθε φυσιολογικά: «Με είδαν στο “Αν ήμουν πλούσιος” και μου είπαν αν θέλω να δώσω casting και έδωσα κι έτσι προέκυψε».

Η ανταπόκριση του κόσμου τον χαροποιεί. «Λαμβάνω πολύ θετικά μηνύματα – δεν έχω δει κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής από τον κόσμο. Μου ανεβάζει κι εμένα πάρα πολύ την ψυχολογία αυτό. Είναι καλό να υπάρχει κόσμος που σε υποστηρίζει σε αυτό που κάνεις».
Μόνο στο σχολείο δεν ασχολούνται με τις «Άγριες Μέλισσες». «Οι συμμαθητές μου δεν βλέπουν τηλεόραση γενικά» λέει.

Για την ιστορία του Ευτύχη τον οποίο υποδύεται, ο Δημήτρης Χαρίτος λέει: «Ουσιαστικά έχασα τους γονείς μου στον καταυλισμό που είχαν στήσει οι Τούρκοι και εγώ τη γλίτωσα. Έχασα τους πάντες, όλη μου την οικογένεια, τους γονείς μου, και ήθελα να πάω στην Αθήνα για να γίνω μάγος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ