Άγριες Μέλισσες: Πέτρος και Νικηφόρος πρόσωπο με πρόσωπο

Για πρώτη φορά ο εν διαστάσει σύζυγος της Ασημίνας και ο σύντροφός της σήμερα βρίσκονται ενώπιος ενωπίω στο νέο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Οι κίνδυνοι που απειλούν την Ασημίνα και τους ανθρώπους γύρω της στα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» είναι πολλοί και προέρχονται από πολλές πλευρές.
Ανήσυχος ο Νικηφόρος, ο οποίος, παρά την επικείμενη οριστικοποίηση του διαζυγίου τους, δεν παύει να τρέφει αισθήματα για την μεσαία κόρη του Γιώργη Σταμίρη, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο διάβημα. Επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Πέτρο Ορφανίδη στο γραφείο του σε ώρα που η Ασημίνα δεν είναι εκεί και του ζητάει να απομακρυνθεί από κοντά της.

Τα επιχειρήματά του είναι συγκεκριμένα και βάσιμα. Όπως θα του πει, η Ασημίνα και οι αδελφές της δέχονται τακτικά επισκέψεις από την Ασφάλεια λόγω του Λάμπρου. Το ίδιο ισχύει και για την εφημερίδα.

Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο για την πρώην σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και για αυτό ο Νικηφόρος θέλει η Ασημίνα να απομακρυνθεί από τον Πέτρο Ορφανίδη και τις υποψίες που τον βαραίνουν. Της έχει βρει θέση εργασίας αλλού και ζητάει από τον «αντικαταστάτη» να πιέσει την Ασημίνα να την δεχτεί, ακόμα και αν χρειαστεί να την απολύσει.

Ο Πέτρος Ορφανίδης υπόσχεται στον Νικηφόρο ότι θα το σκεφτεί και εκεί τελειώνει η συνάντηση των δύο ανδρών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ