Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού του

Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο του Γιάννου φέρνει νέα κρίση στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη στο νέο  επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Κωνσταντή μπροστά σε Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω. Ο γιος του Μιλτιάδη κατηγορεί ευθέως τον Κωνσταντή για συμμετοχή στον φόνο του Γιάννου που διέπραξε ο Μελέτης και τον προειδοποιεί να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο σπίτι των τριών αδελφών.

Ψύχραιμος παρά τις βαριές κατηγορίες και την απειλή ενός ακόμα αποχωρισμού από τη Δρόσω, ο Κωνσταντής απαντάει στον Λάμπρο με μια προειδοποίηση: «Δεν ξέρετε τι είναι ικανός να κάνει ο Δούκας» και συμβουλεύει την Ελένη να μην προσπαθήσουν να πουλήσουν τα καπνά πίσω από την πλάτη του πατέρα του διότι θα το μάθει και η εκδίκησή του θα είναι καταστροφική.

«Γιατί νομίζεις ότι μένω τόσο καιρό στο πλευρό του πατέρα μου;» ρωτάει. «Για να τον συγκρατώ» λέει ο Κωνσταντής πριν περάσει το κατώφλι του σπιτιού, ενώ η Δρόσω δίνει δίκιο στον Λάμπρο και δηλώνει πως ο Κωνσταντής δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στο σπίτι τους.

Και ενώ το χάσμα ανάμεσα στις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστού βαθαίνει, σε ένα άλλο σπίτι στο Διαφάνι έρχονται καλύτερες ημέρες.
Η Σοφούλα παίρνει επιτέλους την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι και να επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειάς της και του Άγγελου, όπως θα δούμε, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά και θα την διεκδικήσει ξανά.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών»:

Δείτε το trailer:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ