Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής παίρνει τη Δρόσω και πάνε στο Παρίσι

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις από σήμερα έως το τέλος της εβδομάδας στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Στα αποκλειστικά πλάνα από τις «Άγριες Μέλισσες» που πρόβαλε σήμερα το «Πρωινό» ο Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει την Δρόσω να αναχωρήσουν αμέσως για το Παρίσι όπου βρίσκονται ήδη εδώ και κάμποσες ημέρες η Ασημίνα και ο Νικηφόρος με τον μικρό Σέργιο.

Όμως η Δρόσω διστάζει να κάνει το μεγάλο βήμα για το ταξίδι. Η ψυχική κατάσταση της Ελένης από την αρχή της δίκης δεν είναι καλή και φοβάται να την αφήσει μόνη.

Ο Κωνσταντής αντιδρά στην αδράνεια της αγαπημένης του και την πιέζει με αποτέλεσμα εκείνη, έξαλλη, να τον κατηγορήσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την τύχη της αδελφής της.

Η συνέχεια θα γραφτεί πρώτα στο Παρίσι και μετά στο Διαφάνι.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα ταξιδέψουν στην γαλλική πρωτεύουσα όπου θα συναντήσουν τα αδέλφια τους και οι συνέπειες της αναμέτρησης που θα ακολουθήσει θα ανατρέψουν ό,τι θεωρούσαν δεδομένο σε αυτή τη ζωή.

Τα δύο ζευγάρια θα επιστρέψουν, όμως ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα έχει πάρει τέλος. Ο Νικηφόρος θα στραφεί δικαστικά εναντίον της συζύγου του στην οποία απαγορεύει να έχει οποιαδήποτε επαφή με το παιδί, προκαλώντας βαθύ πόνο στον Σέργιο και καθολική αγανάκτηση στην οικογένεια των Σεβαστών.

Ακόμα και η Μυρσίνη αντιλαμβάνεται το λάθος στους τρόπους του και επισκέπτεται κρυφά με τον Σέργιο την Ασημίνα.

Δείτε εδώ τα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο και μάθετε όλες τις μελλοντικές εξελίξεις στη σειρά:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ