Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Στο νέο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» μια στιγμή αδυναμίας του Μελέτη βάζει σε θανάσιμο κίνδυνο τον Κωνσταντή.

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, με νέο επεισόδιο που θα εκτινάξει στα ύψη την αγωνία και θα ανατρέψει τα προγνωστικά για την ζωή των ηρώων στο Διαφάνι.

Η Ζωή, όπως θα δούμε στις σκηνές που έδειξε σε αποκλειστικότητα σήμερα το «Πρωινό», θα αποκαλύψει στον πατέρα της την παράνομη σχέση της μητέρας της με τον Κωνσταντή. Η κόρη του Ακύλα, η οποία δεν διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με τη Ζωή, θα επιβεβαιώσει τις υποψίες του πατέρα της, ο οποίος θα γίνει έξαλλος, πόσο μάλλον που η κόρη του γνωρίζει τον εξευτελισμό του. Όπως θα αποκαλύψει η νεαρή γυναίκα στον Ακύλα, οι υποψίες της γεννήθηκαν από την στιγμή που αντιλήφθηκε πως ο πατέρας της είχε βάλει να παρακολουθούν τη Ζωή και τις επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μελέτης, ο οποίος την παρακάλεσε να μην πει τίποτα λόγω Κωνσταντή. Οι συνέπειες της αποκάλυψης θα είναι καταλυτικές για τον δεσμό του Κωνσταντή με τη Δρόσω, η οποία δεν θα μπορέσει να ανεχτεί εύκολα το πισώπλατο χτύπημα στην εμπιστοσύνη της.

Όμως, ούτε η Ελένη με τον Λάμπρο διανύουν την καλύτερη περίοδο του έρωτά τους. Το επίμονο βλέμμα του Ζάχου και το διαρκές φλερτ του έχουν ξυπνήσει τη ζήλεια του Λάμπρου, ο οποίος θα ξεκαθαρίσει στον αντίζηλό του ότι είναι ανεπιθύμητος στις ζωές τους.

Τέλος, ο Τόλλιας, αγανακτισμένος από την στάση του Θανασάκη, ο οποίος είναι πλέον και με τη βούλα μέλος της οργάνωσης των Αβάντων, τον διώχνει από το σπίτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ