Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας κηρύσσει επισήμως τον πόλεμο στον Δούκα

Η αποκάλυψη της υπεξαίρεσης οδηγεί σε σύγκρουση του δύο άνδρες στα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» που θα δούμε την Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Ιανουαρίου.

Η κατάσταση στο Διαφάνι και τη Λάρισα έχει φτάσει στο απροχώρητο στα προηγούμενε επεισόδια των «Άγριων Μελισσών». Ακόμα και οι πιο σταθερές σχέσεις, αυτές που άντεξαν στις φουρτούνες των προηγούμενων χρόνων, όπως της Ελένης με τον Λάμπρο, δοκιμάζονται από το τσουνάμι των αποκαλύψεων και τις εξωτερικές παρεμβάσεις.

Έτσι, στο επεισόδιο της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου θα δούμε την Ελένη να επισκέπτεται τον Ζάχο για να απαιτήσει να μείνει μακριά από τον άνδρα της. Όταν πληροφορηθεί την συνάντησή τους ο Λάμπρος θα εκνευριστεί και το ζευγάρι θα συγκρουστεί για άλλη μια φορά.

Σε ακόμα χειρότερη φάση βρίσκονται ο Κωνσταντής με τη Δρόσω. Η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με τη Ζωή φέρνει σύννεφα στη σχέση τους και η μικρή αδελφή της Ελένης ζητάει από τον αγαπημένο της να βάλουν στον πάγο τα σχέδια του γάμου τους.

Επίσης, η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση, ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει στον ίσιο δρόμο τον Θανασάκη αφού ο Τόλιας αποφάσισε να νίψει τας χείρας του με τον γιο του, Μάρω λέει κάτι στην Ελένη που θα τη συγκλονίσει και ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας.

Τέλος, η αποκάλυψη των οικονομικών ατασθαλιών του Ακύλα είναι ο λόγος που ο Δούκας παραιτείται από την επένδυση του αεροδρομίου και έτσι έρχεται σε σύγκρουση με τον νέο μεγάλο αφεντικό της περιοχής.

Το επεισόδιο της Τρίτης 18 Ιανουαρίου φέρνει κι άλλε εξελίξεις. Τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου στις αρχές του νέου έτους σημαίνουν την αρχή των εχθροπραξιών ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη από τη μία και τον Ακύλα από τη άλλη.

Ο Παναγιώτης κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Η Ασημίνα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα και η Δρόσω δέχεται μια απροειδοποίητη από έναν σκηνοθέτη ο οποίος έχει μια πολύ δελεαστική πρόταση για αυτήν.

Ο Λάμπρος, καταρρακωμένος από την απάντηση του Υπουργείου, αναζητά μια άλλη διέξοδο, ενώ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Ο Λευτέρης έρχεται με άδεια και η Ζωή διαπιστώνει πως δεν είναι πια ο ίδιος…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ