Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη στο «στόμα του λύκου» για τον μικρό Σέργιο

Η Μυρσίνη επισκέπτεται αιφνιδιαστικά το σπίτι των αδελφών Σταμίρη για τη γιορτή του Σέργιου στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Στο νέο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» η γιορτή του μικρού Σέργιου είναι αφορμή για να βρεθούν από κοντά οι αδελφές Σταμίρη με τα παιδιά του Δούκα Σεβαστού, μετά και από την συνάντηση που είχαν η Δρόσω και ο Λευτέρης με τον Κωνσταντίνο και την Πηνελόπη στο σινεμά.

Η Δρόσω προσκάλεσε τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη, η οποία έχει επιστρέψει στο Διαφάνι για την δίκη του πατέρα της, πρώτη φορά μετά από την δολοφονία του Αλέξη Καλοκαιρινού.
Η γιορτή είναι σε κλειστό κύκλο στην αυλή του σπιτιού, δεδομένου και του καλού καιρού, και τα πάντα κυλάνε σε σχετική ηρεμία -τόση όση επιτρέπουν τα πρόσφατα γεγονότα- όταν κάνει την εμφάνισή της η Μυρσίνη.

Η γιαγιά του Σέργιου, η οποία δεν δίστασε να ρίξει λάσπη στα παιδιά της για να επιτύχει την απαλλαγή του άνδρα της από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, βλέπει στο πρόσωπο του παιδιού τον γιο της τον Σέργιο και δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι δεν έχει πιά θέση στη ζωή του. Εμφανίζεται λοιπόν απρόσκλητη, προκαλώντας την οργή των παριστάμενων.

Η μόνη που την πλησιάζει είναι η Ελένη, η οποία της ζητάει τον λόγο για την παρουσία της στο σπίτι της και απαιτεί να εξαφανιστεί αμέσως. Η Μυρσίνη αντιλέγει ότι ο Σέργιος χρειάζεται τους παππούδες του, πράγμα που κάνει έξαλλη την Ελένη, η οποία της υπενθυμίζει ότι ένοχοι για τον θάνατο του πατέρας της είναι η οικογένειά της.

Σε ένα τραπέζι πιο πέρα, κρυμμένες από τα αδιάκριτα βλέμματα η Ασημίνα και η Πηνελόπη σχολιάζουν την εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή τους.
Πιο θυμωμένη από όλους εμφανίζεται η Πηνελόπη, η οποία είναι ακόμα σοκαρισμένη από την ανακάλυψη των αρραβώνων του Μελέτη με την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη. «Οι ζωές μας πια δεν συναντιούνται πουθενά» λέει και αναρωτιέται πως θα ήταν τα πράγματα αν είχε υποχωρήσει στα παρακάλια εκείνου πριν από τον γάμο της με τον Κλεομένη, τότε που δεν ήξερε ότι ήταν ξάδελφός της, και είχαν κλεφτεί.

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ