Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ επιτέλους στην αγκαλιά του Λάμπρου

Το ζευγάρι ξανασμίγει στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» πίσω από τα κάγκελα του κρατητηρίου στη Λέρο.

Οι σχέσεις όλων σχεδόν των ζευγαριών δοκιμάζονται στις «Άγριες Μέλισσες». Όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, η Λενιώ φτάνει επιτέλους στη Λέρο, συνοδευόμενη από τον Ζάχο, ο οποίος έχει κάνει όλες τις κατάλληλες κινήσεις για να της επιτραπεί να δει τον Λάμπρο.

Η συνάντηση των δύο συζύγων είναι συγκινητική. Η Ελένη πέφτει στην αγκαλιά του Λάμπρου ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι την κρατάει στα χέρια του. Η σκηνή διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του Ζάχου ο οποίος είναι προφανές ότι δεν νιώθει καμία χαρά για το γεγονός. Όμως, ούτε ο Λάμπρος κρύβει την αντιπάθεια που νιώθει.

Στη Λάρισα πάλι ο Πέτρος επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι της όπου είναι καλεσμένος για δείπνο. Αλλά ο μικρός Σέργιος «αγρυπνά» και δείχνει με κάθε τρόπο την καχυποψία του απέναντι στον «ξένο», σε σημείο που δεν τους αφήνει στιγμή μόνους τους.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Όμως τη βόμβα την έριξε στο τέλος ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό». Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο γάμος Δούκα – Μυρσίνης θα κλυδωνιστεί έντονα. Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στο Παρίσι. Εκεί θα πληροφορηθούμε όλη την αλήθεια για την σχέση του επιχειρηματία με την Αντιγόνη, την κολλητή φίλη της γυναίκας του που του πρόσφερε άλλοθι στη δίκη, και εκεί θα ολοκληρωθεί ο έρωτας ανάμεσα στους δύο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ