Άγριες Μέλισσες: Κορίνα και Μπάμπης κλέβονται

Η άφιξη της οικογένειας Μεγαρίτη στο Διαφάνι στη αρχή της σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες»σημαδεύτηκε από τυμπανοκρουσίες. Όλη η καλή κοινωνία της περιοχής έσπευσε να υποβάλει τα σέβη της στον Ακύλα και την οικογένειά του που εγκαταστάθηκαν στο χωριό με αέρα κατακτητών. Όμως, μια δεύτερη ματιά στο σπιτικό τους ανέδειξε τον διχασμό ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Η Ζωή, η νέα «αρχόντισσα» του χωριού είναι φειδωλή στις κουβέντες της και το βλέμμα της, όταν πέφτει στον Ακύλα, μαρτυράει απέχθεια και φόβο. Αλλά ούτε και το βλέμμα του Λευτέρη απηχεί τον θαυμασμό που θα περίμενες κανείς από έναν νεαρό άνδρα προς τον επιτυχημένο πατέρα του.

Η μόνη από την οικογένεια που ξεχειλίζει από λατρεία προς τον Ακύλα είναι η κόρη του, η Κορίνα, η οποία προσκυνάει το χώμα που πατάει ο πατέρας της. Είναι αυτή που θα ξεσκεπάσει την απιστία της μητέρας της με τον Κωνσταντή, οπλίζοντας έτσι τα χέρια των επίδοξων δολοφόνων του νεαρού Σεβαστού. Είναι επίσης αυτή που θα διεκδικήσει και θα παντρευτεί το δεξί χέρι του πατέρα της σε όλες τις βρωμοδουλειές του, τον Μελέτη.

Αλλά ακόμα και η Κορίνα βγαίνει κάποια στιγμή από τη νάρκη της. Μπορεί να φταίνε τα μαρτύρια του Λευτέρη κατ’ εντολή του Ακύλα. Μπορεί να φταίει η ψυχρότητα του Μελέτη απέναντί της, του οποίου τα αισθήματα για την Πηνελόπη έχουν αναζωπυρωθεί. Μπορεί, τέλος, να φταίει η έλξη που της ασκεί ο Μπάμπης, ο γιος του Κυριάκου που επέστρεψε από τη Λέρο, στραπατσαρισμένος, και πλέον τραγουδάει στο κέντρο που έχουν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή.

Όμως ο Ακύλας δεν αργεί να αντιληφθεί πως κάτι έχει αλλάξει στην αντιμετώπιση της κόρης του απέναντί του. Κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται μόνο η ρήξη στα σχέσεις του ίδιου με τον Μελέτη.

Η αιτία είναι άλλη και είναι αποφασισμένος να τη βρει. Για τον σκοπό αυτό βάζει να παρακολουθήσουν την Κορίνα και στην παραμικρή έξοδο που κάνει για να βρουν τον άνδρα που την επηρεάζει.

Η ανακάλυψη του δεσμού της κόρης του με τον Μπάμπη, έναν άνθρωπο τον οποίο αντιπαθεί σφόδρα λόγω της αντικαθεστωτικής δράσης του και του χαρακτήρα του εν γένει, κάνει έξαλλο τον Ακύλα, ο οποίος οργανώνει την εκδίκησή του. Σκοπός του είναι να εξουδετερώσει οριστικά τον Μπάμπη και να δώσει ένα μάθημα στην κόρη του που θα της μείνει αξέχαστο.

Ο Μελέτης, ο οποίος πληροφορείται τις προθέσεις του Ακύλα, κάνει τότε μια αναπάντεχη κίνηση. Ενημερώνει την Κορίνα και την παροτρύνει να κλεφτούν με τον Μπάμπη και το σκάσουν προς άγνωστον διεύθυνση μακρά από το πεδίο δράσης του Μεγαρίτη.

Η παρέμβαση του, όπως θα δούμε, θα είναι σωτήρια για το ζευγάρι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ