Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα απαιτεί να μάθει το όνομα του εραστή της Ζωής

Το επεισόδιο της Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις «Άγριες Μέλισσες» θα τα έχει όλα: δικαστικό θρίλερ, σεξουαλικά σκάνδαλα, πολιτικές ίντριγκες και πολλή συγκίνηση.

Η νέα εβδομάδα φέρνει εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας κάνει την έκπληξη: αρνείται την πρόταση του Ακύλα να του δώσει άλλοθι και μοιάζει σαν να έχει δεχτεί τη μοίρα του ως τη στιγμή που η Μυρσίνη, αποφασισμένη να μην υποκύψει στις «απειλές» των παιδιών της, ζητάει τη βοήθεια της φίλης της τής Αντιγόνης. Η Αντιγόνη θα δεχτεί να καταθέσει ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον άνδρα της φίλης και ότι βρίσκονταν μαζί του την ώρα της διάπραξης του φόνου. Σύμφωνα με τα όσα θα ισχυριστεί, ο Δούκας δεν επικαλέστηκε την συνάντησή τους για να μην την εκθέσει.

Η Ελένη πάλι συνεχίζει την αναζήτηση της αλήθειας στην Εστία. Όμως η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου θα βάλει σε κίνδυνο το σχέδιο της.
Η Κορίνα απαιτεί από την μητέρα της να της πει ποιος από τους δύο είναι ο εραστής της: ο Νικηφόρος ή ο Κωνσταντής;

Ο Κυριάκος με την Ουρανία επισκέπτονται τον Μπάμπη στη Λέρο και η εικόνα που αντικρύζουν τους ταράζει συθέμελα. Ο Βάιος αναγκάζεται να ομολογήσει.
Τέλος, ο Πέτρος συνεχίζει να πιέζει τον Σκαφά για να μάθει τι συνέβη με τον αδελφό του όταν ένα αναπάντεχο γεγονός ανατρέπει τα σχέδιά του.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ