Άγριες Μέλισσες: Η κατάθεση του Δούκα που «καίει» τον Βόσκαρη

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν θα είναι αυτό που θα βαρύνει στη ζυγαριά στην δίκη του τέως διευθυντή των φυλακών Θεσσαλίας στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» είναι αποκαρδιωτικές για την Ελένη. Με την δολοφονία της Μαρίας Μαδούρου τα στόματα κλείνουν και η μοναδική μάρτυρας που θα μπορούσε να στηρίξει πειστικά τις κατηγορίες εναντίον του Μάνου Βόσκαρη δεν υπάρχει πια. Επιπλέον, με την συνεργασία της Σοφούλας, ο Μάνος Βόσκαρης έχει αδιάσειστο άλλοθι για την ώρα του φόνου, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει ατιμώρητος.

Όμως, τα σχέδια των σεναριογράφων της σειράς για το μέλλον του τέως διοικητή των φυλακών Θεσσαλίας είναι άλλα. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ο Μάνος Βόσκαρης θα «βρει τον δάσκαλό του» από ‘κει που δεν το περίμενε.

Ο Δούκας, φίλος, συνεργάτης και συνεταίρος από τα νεανικά τους χρόνια, με τον οποίο ήρθε πρόσφατα σε ρήξη όταν ο Σεβαστός πληροφορήθηκε τα καθέκαστα για την συμφωνία του με την Μυρσίνη, θα φέρει τούμπα τη δίκη με την κατάθεσή του.

Αν και στην αρχή έχει δισταγμούς λόγω των διαφορών που τον χωρίζουν με την Ελένη, ο Δούκας παίρνει τελικά την απόφαση να καταθέσει, κυρίως λόγω της ηθικής υποχρέωσης που νοιώθει ότι έχει απέναντι στην Αννέτ, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από τον Σωκράτη Θέμελη με συνέπεια τη γέννηση του Μελέτη.

Έτσι, ο Δούκας, ο οποίος διακατέχεται από προσωπικό μένος κατά των βιαστών, θα αποκαλύψει ενώπιον του δικαστηρίου τον πραγματικό λόγο που οδήγησε στην απομάκρυνση του Βόσκαρη πριν από πολλά χρόνια από το Διαφάνι, που δεν είναι άλλος από τον βιασμό ενός κοριτσιού.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ