Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιό που αποχωρεί διεκδικούν Καπουτζίδης και Παπακαλιάτης

Παπακαλιάτης και Καπουτζίδης θέλουν διακαώς ηθοποιό που αποχωρεί από τις Άγριες Μέλισσες. Με ποιον θα γίνει η συμφωνία; 

Κατακόρυφα ανέβασαν τις μετοχές τους οι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η σειρά του ΑΝΤ1 τα δύο τελευταία χρόνια. Έτσι όπως είναι λογικό όσοι αποχωρήσουν και δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν -μιας και η πλοκή πρέπει να συνεχιστεί με νέους χαρακτήρες ώστε να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού- είναι φυσικό να δέχονται πολλές προτάσεις.

Ήδη, σύμφωνα με την Φωλιά των ΚουΚου ένας ηθοποιός που θα έχει τηλεοπτικό θάνατο στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδιά αποτελεί «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που ετοιμάζονται με νέες σειρές για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Αν και πολλοί θα πίστευαν πώς αυτός θα ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο τηλεοπτικός Βόσκαρης, αυτός τελικά είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ο Γιώργος Γάλλος ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης Σεβαστός! 

Είναι λοιπόν ένα πρόσωπο που θέλουν πολλοί και δύο δημιουργοί χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό αν έχει δώσει τα χέρια με κάποια από τις δύο πλευρές. 

Θυμίζουμε πώς η νέα τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη είναι γνωστό πώς θα λέγεται «Σέρρες». Από την άλλη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στα γνωστά λημέρια του Mega με νέα σειρά με τα γυρίσματα να γίνονται στους Παξούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ