Άγριες Μέλισσες: Η ερώτηση που άφησε άφωνη την «Αγορίτσα»

Η Μαρία Αντουλινάκη αποκάλυψε τι την ρώτησε τηλεθεατής της σειράς στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας της.

Οι «Άγριες Μέλισσες» κάνουν πρεμιέρα σε λιγότερο από μία εβδομάδα και στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς η βιασύνη για να είναι όλα έτοιμα είναι ευδιάκριτη.
Στα παρασκήνια, εκεί που συνεχίζονταν η φωτογράφιση των ηθοποιών, τρύπωσε η κάμερα του «Πρωινού» για να αποσπάσει κάποιες τελευταίες δηλώσεις.

Μιλώντας στον φακό της εκπομπής, η Μαρία Αντουλινάκη, η αγαπημένη όλων Αγορίτσα, την οποία θα απολαύσουμε και τη νέα σεζόν, αποκάλυψε ποιες είναι οι πιο «κουλές» ερωτήσεις που έχει δεχτεί από τηλεθεατές τον τελευταίο καιρό.

«Αν η Σοφούλα θα πάρει τη σύνταξη από τον Βόσκαρη» απάντησε, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό η ηθοποιός, η οποία βρίσκονταν όλο το προηγούμενο διάστημα σε περιοδεία.
«Για εμένα -την Αγορίτσα προφανώς- με ρωτούσαν αν θα συνεχίσω να μαγειρεύω, λες κι εγώ τα μαγειρεύω αλλά, εν πάση περιπτώσει, αυτό» πρόσθεσε.
Και το αχτύπητο «Στις επαναλήψεις είστε πιο καλή».

Στην ίδια φωτογράφηση πήραν μέρος και ο «νεοσύλλεκτοι» στη σειρά Δημήτρης Τσίκλης και Στέλλα Ψαρουδάκη, που υποδύονται τα παιδιά του Ακύλα Μεγαρίτη / Αιμίλιου Χειλάκη και ο Κώστας Φιλίππογλου, ο νεοδιορισθείς νομάρχης Θεσσαλίας, ένας εξαιρετικά φιλόδοξος αριβίστας τον οποίο θα γνωρίσουμε στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών».

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» ο καλός ηθοποιός προανήγγειλε νέες καταγγελίες που θα ταράξουν τα νερά τους ελληνικού θεάτρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ