Άγριες Μέλισσες: Επιταχύνονται οι εξελίξεις – μαζί ξανά Δρόσω και Κωνσταντής

Ο γάμος της Ελένης με τον Λάμπρο αποδεικνύεται κομβικό σημείο για τις εξελίξεις στο Διαφάνι που θα δούμε από σήμερα κι όλα στις «Άγριες Μέλισσες».

Η προσωρινή ανακωχή στο Διαφάνι που ίσχυσε για την διάρκεια του γάμου της Ελένης με τον Λάμπρο τέλειωσε και οι εξελίξεις τρέχουν ξανά στις «Άγριες Μέλισσες». Τα κύρια γεγονότα που θα μας απασχολήσουν από σήμερα είναι: Πρώτον, η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης. Ακόμα και ο Μελέτης συγκινείται από την είδηση ότι η γυναίκα που αγάπησε θα γίνει μητέρα.

Δεύτερον, η επανασύνδεση της Δρόσως με τον Κωνσταντή. Παρά την αρχική εναντίωσή η Δρόσω υποχωρεί στην πολιορκία του νεαρού Σεβαστού, ο οποίος δεν εννοεί να καταθέσει τα όπλα.

Τρίτον, η ανακάλυψη της αλήθειας για την Ελένη από τον μικρό Σέργιο. Ένα μάτσο παλιά άρθρα εφημερίδων θα προδώσουν το μυστικό και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι αργά ή γρήγορα πλησιάζει ο χρόνος που η Δρόσω -και ο Κωνσταντής μαζί της- θα διεκδικήσει το παιδί, αποφασίζουν να το σκάσουν για το Παρίσι όπου πιστεύουν ότι  θα είναι ασφαλείς.

Τέταρτον, η απροσδόκητη επίσκεψη της Σοφούλας και του Μάνου Βόσκαρη στο σπίτι του Τόλια και της Παγώνας. Συντετριμμένοι οι δύο τους παρατηρούν τις αλλαγές στην συμπεριφορά της κόρης τους και ο φόβος τους παγώνει τα σωθικά.

Πέμπτον, ο θάνατος του Σωκράτη Θέμελη. Ο Δούκας δηλητηριάζει τον τραπεζίτη και με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει δύο στόχους. Να εκδικηθεί τον βιασμό της Αννέτ και να εξασφαλίσει την επιτυχία των σχεδίων του για τον Συνεταιρισμό.

Δείτε εδώ το trailer για τα επόμενα επεισόδια και ακούστε αποκλειστικές πληροφορίες για τις εξελίξεις από τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ