Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη παίρνει το όπλο της

Πέρυσι, λίγο πριν από το δραματικό φινάλε του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών», οι θεατές παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα την Λενιώ να ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την επίθεση που ενορχήστρωσε η Μυρσίνη εναντίον της οικογένειάς της και του χωριού.

Φέτος, το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται. Μόνο που αυτή τη φορά ο κίνδυνος δεν προέρχεται από τη Μυρσίνη αλλά από τον Ακύλα που καταφέρνει μα δραπετεύσει και ζητάει εκδίκηση και τα λεφτά του.

Η κακή είδηση γίνεται γνωστή μετά από το τέλος του γλεντιού για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως -η επανασύνδεση Νικηφόρου και Ασημίνας περνάει στα «ψιλά»- καιεπικρατεί πανικός.

Την πρώτη γραμμή άμυνας συγκροτούν ο Δούκας μαζί με τον Ζάχο και τον Πέτρο, ενώ η Ελένη πιάνει το όπλο της και ετοιμάζεται να αμυνθεί σε περίπτωση που ο Ακύλας στραφεί εναντίον της οικογένειάς της.

Και ενώ όλοι περιμένουν την επίθεση το Ακύλα και των πιστών του Αβάντων, η Μυρσίνη, σκαλίζοντας κάποια παλιά χαρτιά και σημειώσεις, πέφτει πάνω σε ένα γράμμα που την ταράζει. Το γράμμα απευθύνεται στον δολοφονημένο γιο της, τον Σέργιο, και η αποστολέας του γράφει πως «το παιδί θα γεννηθεί. Δεν θέλω τίποτα από σένα. Μόνο να με αφήσεις ήσυχη».

Δείτε το σχετικό trailer:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ