Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη και ο Λάμπρος στα σκαλιά της εκκλησίας

Ο γάμος των Ελένης Σταμίρη με τον γιο του Μιλτιάδη γίνεται η αιτία να σιγήσουν τα «όπλα» στο Διαφάνι στο νέο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια επικρατεί ειρήνη στο Διαφάνι. Η Ελένη και ο Λάμπρος ενώνονται με τα δεσμά του γάμου στο νέο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» που σημαίνει την -μερική έστω- λύτρωση για την Ελένη μετά από τα μαρτύρια της εξάχρονης φυλάκισής της και τις περιπέτειες της από τον θάνατο του πατέρα της Γιώργη Σταμίρη.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό οι τρεις αδερφές Σταμίρη εμφανίζονται ενωμένες, κρατώντας η μία σφιχτά το χέρι της άλλης στην εκκλησία, όπου η Δρόσω και η Ασημίνα παραδίδουν την Ελένη στα χέρια του πανευτυχή Λάμπρου.

Παρόντες σχεδόν όλο το χωριό, εκτός Βόσκαρη και Σεβαστών, με την εξαίρεση της Αννέτ, που θα ευχηθεί στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτο. Ακόμα και η μαντάμ Κούλα και ο Νώντας, οι παλιοί «προστάτες» της Δρόσως στην Τρούμπα βρίσκονται στο χωριό για να στηρίξουν την προστατευόμενή τους.

Μόνο η Σοφούλα ζει ώρες αγωνίας. Θα προλάβει να εξαφανιστεί πριν γίνει το επόμενο θύμα του συζύγου της στον δρόμο του προς την καταστροφή;

Δείτε το νέο trailer:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ