Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη φοβάται ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Στα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» έρχεται ακόμη μία δοκιμασία για την Ελένη και τον Λάμπρο…

Η Ελένη και ο Λάμπρος, ύστερα από πολλά χρόνια που έμειναν χώρια γιατί κάποιοι άλλοι το θέλησαν, κατάφεραν να είναι μαζί, ωστόσο στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» έρχεται ακόμη μία δοκιμασία για το ζευγάρι.

Από τη στιγμή που η Ελένη αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη και να παντρευτεί τον Λάμπρο, αυτά που θέλει όσο τίποτα είναι να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Τόσο η Ελένη όσο και ο δάσκαλος θέλουν ένα μωρό. Ωστόσο, όσο ο καιρός περνάει, η Ελένη δεν μένει έγκυος και αυτό την ανησυχεί πολύ.

Φοβάται πως όσα πέρασε στη φυλακή θα αποτελέσουν τροχοπέδη στη θέληση της να γίνει μάνα. Η έκτρωση στην οποία την ανάγκασε ο Βόσκαρης ίσως της άφησε εκτός από ψυχολογικά τραύματα και σωματικά. Ζήτημα που αποφασίζει να το ψάξει.

Γνωρίζοντας πως μπορεί να εμπιστευτεί τυφλά τη Ρίζω, την επισκέπτεται ζητώντας της να την εξετάσει. Η Ρίζω είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει, αλλά της επισημαίνει πως δεν είναι γιατρός.

Η Ελένη θα πρέπει να επισκεφθεί έναν γυναικολόγο ούτως ώστε να την εξετάσει και να της απαντήσει εάν μπορεί ή όχι να μείνει έγκυος.

Ο Λάμπρος την αγαπάει και θα είναι δίπλα της. Κρατάει τον όρκο που της έδωσε και είναι στο πλευρό της και σε αυτόν τον γολγοθά που καλείται να ανέβει.

Ο γιατρός, πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πως μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και η Ελένη απογοητεύεται…

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας:

Πηγή: MYtv

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ