Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Δούκα και η αντίδραση της Ελένης

 Τα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» θα φέρουν δραματικές αλλαγές στο σπίτι των Σεβαστών και στη ζωή της Ελένης.

Ο Δούκας Σεβαστός δεν έχει μάθει να ανέχεται τις προσβολές και την ανυπακοή. Όπως καταλάβαμε από την αρχή των «Άγριων Μελισσών», ο αναμφισβήτητος «άρχοντας» του Διαφανίου είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να επιβάλει την εξουσία του, ακόμα και με προσωπικό κόστος, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την διάλυση της οικογένειάς του.

Έτσι, όταν η σύγκρουση με τον Μιλτιάδη φτάνει στα άκρα και οι αγρότες, συνασπισμένοι γύρω από τον αδελφό του, παίρνουν την απόφαση να πουλήσουν αλλού τα καπνά τους, ο Δούκας αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή με τον συνεταιρισμό. Με ένα τρικ τους παίρνει τα πάντα, αφήνοντάς τους σε απελπιστική κατάσταση, να παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Ανάμεσα στους αγρότες που καταστράφηκαν είναι και η Ελένη, η οποία βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, όπως και οι αδελφές της. Μαζί, με την στήριξη του Λάμπρου, θα πρέπει να βρουν λύσεις για τον βιοπορισμό τους, κάτι καθόλου εύκολο.

Όμως, η κίνηση ματ του Δούκα στον συνεταιρισμό θα φέρει ένα ακόμα αποτέλεσμα. Ο Κωνσταντής, ο οποίος υπέμεινε έως τώρα αγόγγυστα τις επιλογές του πατέρα του, δηλώνει για πρώτη φορά ανοιχτά την ανυπακοή του· φεύγει από το πατρικό του αφού πρώτα έρχεται σε ρήξη με τον Μελέτη, έμπιστό του και συνεργάτη του στο κόλπο με τη χασισοφυτεία.

Αλλά και η Πηνελόπη δεν θα μείνει με το στόμα κλειστό. Θα εκφράσει ξεκάθαρα τη διαφωνία της με τις μεθοδεύσεις του πατέρα της, την ίδια στιγμή που έρευνες των Αρχών για τον θάνατο του Θέμελη προχωρούν και η επιστροφή της Δόμνας στο Διαφάνι αναστατώνει τον Μελέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το περιοδικό MYtv, το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Ελένη και τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού θα είναι το έναυσμα για μια εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει.

Γεννημένη μαχήτρια η Ελένη θα πάρει μία απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό και στη ζωή όλων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ