Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής ανταλλάσσουν σκληρά λόγια

Στο σημερινό, τελευταίο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» για την εβδομάδα που διανύουμε, η ένταση μεταξύ των ηρώων κορυφώνεται.

Το «Πρωινό» σήμερα πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα από την επική σύγκρουση Δρόσως και Κωνσταντή την επαύριο των αποκαλύψεων για τους πραγματικούς ένοχους της δολοφονίας του Σέργιου στις «Άγριες Μέλισσες». Σε αυτά θα δούμε τον Κωνσταντή σε κατάσταση σοκ να ζητάει από τη Δρόσω πίστωση χρόνου για να χωνέψει την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού του. Όμως εκείνη είναι αμείλικτη. «Τα δικά μου τα ξέρεις πια Κωνσταντή. Τα έμαθες. Μήπως τώρα είσαι έτοιμος να μου εξομολογηθείς τις δικές σου αμαρτίες;» τον προκαλεί μιλώντας για τη στάση των Σεβαστών απέναντι στον Μιλτιάδη και τον Λάμπρο.

Την ίδια ώρα ο Μιλτιάδης συνεχίζει να βασανίζεται από το όραμα του Γιάννου που εμφανίζεται με αυξανόμενη συχνότητα μπροστά στα μάτια του. Με αφορμή και την αποτυχημένη απόπειρα υιοθεσίας, ο αδελφός του Δούκα έχει σταματήσει να παίρνει την φαρμακευτική αγωγή που του έχουν υπαγορεύσει οι γιατροί και η συμπεριφορά του γίνεται κάθε μέρα και πιο απρόβλεπτη.

Ακολουθεί η σύγκρουση με τον Λάμπρο ο οποίος τον απειλεί με νέο εγκλεισμό στο ψυχιατρείο και, όταν αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα, ο Μιλτιάδης οδηγείται εκ νέου στην ψυχιατρική κλινική παρά τη αντίθετη γνώμη της Βιολέτας.

Και το ερώτημα είναι: θα είναι αυτό το τέλος του Μιλτιάδη ή θα επιστρέψει στο σπίτι του και θα βρει δικαίωση ο γιος του;

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο και πληροφορίες που μετέδωσε το «Πρωινό»:

Το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ