Άγριες Μέλισσες – Δούκας Σεβαστός: Η νέα κόντρα με τον νόμο – η δίκαιη τιμωρία

Ο Δούκας Σεβαστός παραμένει αμετανόητος για τα εγκλήματά του όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».

Παρά τα χτυπήματα της μοίρας που απειλούν με διάλυση το σπιτικό του, ο Δούκας Σεβαστός δεν εννοεί να παραδεχτεί την ήττα του, όπως γίνεται φανερό, ξεκινώντας από το σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Ο φόνος του γιου του, Σέργιου, με ευθύνη του ίδιου, όπως δίκαια του υπέδειξε η Μυρσίνη, αλλά και η δύσκολη στην οποία έχουν περιέλθει οι δύο γιοί του και οι κόρη του, αντί να «μαλακώσουν» την καρδιά του, τον κάνουν ακόμα πιο αδίστακτο.

Μετά και από την αποκάλυψη των μεθοδεύσεων του Νικηφόρου σε σχέση με τον συνεταιρισμό και την βιομηχανική ζώνη και αφού έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να στρέψει τους δύο γιους του τον ένα εναντίον του άλλου με όπλο την οικογενειακή περιουσία, ο Δούκας αποφασίζει να διώξει οριστικά τον Νικηφόρο από το σπίτι και να τον αποκόψει από όλα αυτά για τα οποία πάσχισε τα προηγούμενα χρόνια.

Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίσουμε τον ψυχικό φόρτο της Ανέτ, η οποία παλεύει με τον φόβο της ότι ο Μελέτης θα είναι αυτός που θα πληρώσει εντέλει την δολοφονία του Θέμελη στα χέρια του αδελφού της, μια μάχη που θα πάρει τέλος μόνο όταν εκείνη θα ομολογήσει όλη την αλήθεια στην αστυνομία.

Όμως, ο κατήφορος του Δούκας δεν έχει ακόμα πάρει τέλος. Γνωρίζοντας ότι ανάμεσα στα διάφορα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στη διάρκεια των ερευνών τους για τον θάνατο του τραπεζίτη οι αρχές βρίσκεται και ένα σημειωματάριο που θα μπορούσε να τον ενοχοποιήσει, ο πρεσβύτερος των Σεβαστών αποφασίζει να το βάλει στο χέρι.

Και ποια στιγμή θα ήταν η πιο κατάλληλη για το νέο παράτολμο διάβημά του αν όχι η στιγμή του γάμου του Προύσαλη με την Ρίζω.
Την ώρα που ολόκληρο το χωριό είναι συγκεντρωμένο, ο Δούκας παραβιάζει το αστυνομικό τμήμα και παίρνει το σημειωματάριο.

Οι πράξεις του δεν θα μείνουν ατιμώρητες. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Αλέξη Μόχα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Δούκας θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του ήδη από την φετινή σεζόν. Όμως, το φινάλε γι’ αυτό θα αργήσει – θα είναι παρών στις εξελίξεις της επόμενης χρονιάς, οπότε και θα πληροφορηθούμε την κατάληξή του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ