Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ απευθύνει τελεσίγραφο στον Δούκα

Η Ανέτ βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με το δίλημμα ποιον από τους δύο αδελφούς της να προστατεύσει στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».

Για άλλη μια φορά από την αρχή των «Άγριων Μελισσών», η Ανέτ βρίσκεται σε δίλημμα, ποιο από τα δύο αδέλφια της να προστατεύσει στην μεταξύ τους διαμάχη.

Μόνο που τώρα στην εξίσωση προστίθεται και ο παράγων Μελέτης, ο οποίος, μετά και από τι πρόσφατες αποκαλύψεις για τον Σωκράτη Θέμελη, έχει προσδεθεί με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο στο άρμα του Δούκα.

Όμως αυτή τη φορά η Ανέτ είναι αποφασισμένη να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. Έχοντας γνώση της κατάστασης του Μιλτιάδη, ο οποίος έχει διακόψει την φαρμακευτική αγωγή και το πάθος του να εκδικηθεί τον θάνατο του Γιάννου έχει θεριέψει, αλλά και των μεθοδεύσεων του Δούκα εναντίον του αδελφού τους, η συνήθως υπομονετική και γλυκομίλητη Ανέτ θα τρίξει τα δόντια της.

Και η πρώτη κίνησή της θα είναι να απειλήσει ότι αν βάλει σε ενέργεια τα σχέδιά του εναντίον του Μιλτιάδη, θα αποκαλύψει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τον θάνατο του Σωκράτη Θέμελη.

Ο Δούκας αρχικά δυσπιστεί απέναντι στις προειδοποιήσεις της αδελφής του, όμως, στη συνέχεια, αντιλαμβάνεται ότι η Ανέτ δεν θα διστάσει να πραγματοποιήσει την απειλή της και αναζητεί τρόπους διαφυγής.

Στην προσπάθειά του, έχει σύμμαχο τον Μελέτη, ο οποίος νιώθει αμέριστη ευγνωμοσύνη απέναντι στον πρεσβύτερο Σεβαστό που τον είχε υπό την προστασία του από παιδί και είναι πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε απαίτησή του.

Αυτό όμως που δεν έχουν υπολογίσει Δούκας και Μελέτης είναι οι ενοχές της Ανέτ για τον θάνατο του Θέμελη, οι οποίες απειλούν να ξεχειλίσουν συμπαρασύροντας τους πάντες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ