Άγριες Μέλισσες: Η ανακάλυψη του μικρού Σέργιου

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα πιέζονται να πάρουν γρήγορα αποφάσεις στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» πρόβαλλε, όπως σχεδόν κάθε μέρα, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, δίνοντας μας γενναιόδωρα μια γεύση των όσων θα παρακολουθήσουμε το βράδυ στις οθόνες μας.

Στο υπνοδωμάτιό τους λοιπόν, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα προσπαθούν να πάρουν μια απόφαση για το μέλλον τους. Ο Νικηφόρος πιέζει την Ασημίνα να συγκατατεθεί στην μετακόμισή τους στο Παρίσι, όμως εκείνη είναι αρνητική. «Τι μας κρατάει εδώ Ασημίνα;» την ρωτάει. Για να απαντήσει μόνος του. «Δεν φτάνει να αλλάξουμε σπίτι. Ούτε πόλη. Οι δικοί μου δεν θα μας αφήσουν ποτέ σε ησυχία. Οι αδελφές σου το ίδιο». Αλλά το νέο ξεκίνημα που ονειρεύεται ο Νικηφόρος φέρνει μόνο αγωνία στην Ασημίνα η οποία φοβάται ότι το «εμείς» για εκείνη και τον άνδρα της ανήκει στο παρελθόν. «Εδώ είμαστε εμείς εναντίον όλων» του απαντάει, δίνοντας την δική της ερμηνεία στον δεσμό τους. Τι θα γίνει αν θα βρεθούν μόνοι τους στο Παρίσι και διαπιστώσουν ότι ο δεσμός που τους ένωνε κάποτε έχει ραγίσει οριστικά;

Την «λύση» δίνει τελικά η είσοδος της Αγορίτσας η οποία εισβάλει αναστατωμένη στο δωμάτιο για να τους πει ότι ο μικρός Σέργιος βρήκε στο δωμάτιο του Δούκα τα αποκόμματα των εφημερίδων για τη δίκη της Ελένης.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ