Αδελφή Σάκη εναντίον μητέρας Μαριαλένας: Γιατί να της μιλήσω;

Η Μίνα Κατσούλη μίλησε στο «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα λίγες ώρες πριν από τον τελικό του «Survivor 2021».

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του «Survivor 2021» και οι οικογένειες των δύο φιναλίστ έχουν ριχτεί στον αγώνα για να πείσουν τους ψηφοφόρους.

Η Μίνα Κατσούλη, η αδελφή του Σάκη, βρέθηκε «καλεσμένη» -μέσω ζωντανής σύνδεσης- στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 λίγα λεπτά μετά από την μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία δεν έκρυψε για πολλοστή φορά την αντιπάθειά της προς τον νεαρό επιχειρηματία και τέως αγαπημένο της κόρης της.

Αφού ευχαρίστησε στους τηλεθεατές σε Ελλάδα και Κύπρο για την υποστήριξη που παρείχαν στον Σάκη και δήλωσε την συμπαράστασή της στους Κύπριους για την φονική πυρκαγιά που κόστισε τέσσερις ανθρώπινες ζωές, η Μίνα Κατσούλη δήλωσε ότι σέβεται κάθε απόφαση του αδελφού της και δεν αναμειγνύεται στην προσωπική ζωή του για λόγους αρχής.

Ακόμα και όταν ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε ότι η σημερινή ψηφοφορία θα κριθεί σε επίπεδο χαρακτήρα, η Μίνα Κατσούλη αρνήθηκε να δώσει συνέχεια στην συζήτηση για την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας, τονίζοντας ότι οι τηλεθεατές είχαν τουλάχιστον 5 μήνες -για τους παίκτες που δεν μπήκαν από την αρχή- για να διαμορφώσουν γνώμη για τον κάθε παίκτη. cool

Μόνο για μία στιγμή έδειξε η αδελφή του Σάκη να χάνει το «cool» της, όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν είναι αλήθεια ότι δεν αντάλλαξε κουβέντα με την μητέρα της Μαριαλένας παρότι κάθονταν δίπλα δίπλα. «Γιατί να της μιλήσω;» αναρωτήθηκε η νεαρή γυναίκα, αφήνοντας να διαφανούν τα «αισθήματά» της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ