8 Λέξεις: Η πρόσληψη του Παύλου Γρηγορίου στο κανάλι φέρνει ανατροπές

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής σειρά του Σκάι «8 Λέξεις».

Ο αναβρασμός στο κανάλι συνεχίζεται και στο νέο επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις». Ο Αιμίλιος δέχεται στο γραφείο του την επίσκεψη του αστυνομικού ρεπόρτερ Παύλου Γρηγορίου, ο οποίος, μετά από ένα διάστημα παραμονής στο εξωτερικό, επιστρέφει με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους και υπόσχεται αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που θα φέρουν νούμερα.

Ενώ οι δύο άνδρες συζητάνε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, στο γραφείο μπαίνει η Ελισάβετ που αναζητά τον Αιμίλιο. Γίνονται οι συστάσεις και ο Παύλος δείχνει σαν να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την άνκοργουμαν.

Δυστυχώς για τον Αιμίλιο, την ιδέα να τον επισκεφτεί στο γραφείο του έχει και η Μάγδα, η οποία θα τον βρει σε τρυφερό ενσταντανέ με την Είσάβετ.
Και ενώ στο κανάλι τα πάντα δείχνουν ότι πάμε για έκρηξη, η Ηλιάνα είναι αποφασισμένη να βρει την άκρη στη σχέση Δημήτρη – Μαίρης.

Την ίδια ώρα ο Οδυσσέας έχει αμφιβολίες για την συνεργασία του με τη Σύνθια. Νιώθει ότι οι όροι της συμφωνίας τον περιορίζουν ενώ τον κατατρώει η υποψία ότι η Έρση γνώριζε εκ των προτέρων τα πάντα.

Επίσης, ο Φρίξος έχει τρελές απαιτήσεις από την Έλλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνη αντιδρά. Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη αγωνιούν για το αποτέλεσμα του τεστ DNA.Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Μάρκο και  η Ναυσικά λέει στον Δημοσθένη να δεχτεί τη θέση που του πρότειναν στην Κύπρο και αυτός της προτείνει να τον ακολουθήσει.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ