8 Λέξεις: Ο Σίμος κάνει πρόταση γάμου στη Σμαράγδα

Όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο των «8 Λέξεων».

Στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειρά του Σκάι «8 Λέξεις» η Σμαράγδα συγκρούεται για πολλοστή φορά με τον πατέρα της για το θέμα της ενδεχόμενης συγκατοίκησής της με τον Σίμο. Ο Αρώνης για άλλη μια φορά αρνείται να δώσει τη συγκατάθεσή του και προειδοποιεί την κόρη του ότι στο σπίτι με το παιδί θα μπει μόνο ο νόμιμος σύζυγός της.

Ακόμα και το γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες την πίεζε να παντρευτεί τον Αντώνη δεν στέκεται ικανό να μεταπείσει τον Άκη, ο οποίος προσπαθεί να «υποβαθμίσει» το λάθος του.

Μιλώντας αργότερα με τον Σίμο για τη συζήτησή της με τον πατέρα της, η Σμαράγδα αιφνιδιάζεται όταν εκείνος της προτείνει να υπερνικήσουν την αντίσταση του Άκη με τον πιο απλό τρόπο: να παντρευτούν.

Την ίδια στιγμή, μακριά από όλους και απ’ όλα, η Ναυσικά και ο Δημοσθένης βρίσκουν την ευκαιρία για μια τετ α τετ κουβεντούλα και τα ξαναβρίσκουν, ο Οδυσσέας κάνει το τελικό βήμα για την αποθεραπεία του, ο Σπύρος «αδειάζει» την Αλκμήνη που του ζητάει να βγούνε και μιλάει στην Ιφιγένεια για να της πει πόσο του λείπει.

Τέλος, ο Έκτορας βάζει μπρος τη διερεύνηση της υπόθεσης κατάχρησης από βουλευτή της Αναγέννησης και καταλαβαίνει ότι κάτι σοβαρό κρύβεται πίσω απ’ αυτή την ιστορία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ