8 Λέξεις: Ο Άλκης είναι και με τη βούλα γιος του Μιλτιάδη

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς του Σκάι «8 Λέξεις».

Ο Μιλτιάδης καταφθάνει γεμάτος αγωνία στο γραφείο της Ναυσικάς στο σημερινό επεισόδιο των «8 Λέξεων» για να παραλάβει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Παρότι είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, η ανακάλυψη ότι ο Άλκης είναι πέραν πάσης αμφιβολίας δικό του παιδί, τον χαροποιεί και τον σοκάρει.

Με τον φάκελο στο χέρι επισκέπτεται τον Άλκη, ο οποίος δεν τον περιμένει, για να του ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Η σκηνή που ακολουθεί είναι συγκίνησης ανάμεικτης με αμηχανία.

Όμως αμηχανία νιώθει και η Έρση, η οποία προβληματίζεται για το επαγγελματικό μέλλον της καθώς δεν είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα.

Σε άλλο μήκος κύματος τα δύο αδέλφια, ο Δημήτρης και Ηλιάνα, παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι που δεν μπορεί παρά να αποδειχθεί καταστροφικό για την οικογένειά τους και την επιχείρηση.

Από τη μία η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του και από την άλλη κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βάλει στο χέρι το λάπτοπ της Μαίρης και να επιβεβαιώσει τις υποψίες της ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει σε σχέση με εκείνη και τον Δημήτρη. Στο ίδιο συμπέρασμα όμως έχει καταλήξει και η Αντριάνα που πετυχαίνει μαζί τον νεαρό Αρώνη με την συνεργάτιδά του.

Την ίδια στιγμή, ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι διατεθειμένη να τον ακούσει.

Τέλος, ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν σκοπεύει να την χάσει από τη ζωή του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ