Ζευγάρι στο Survivor: Τους έκαναν… τσακωτούς

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι στο Survivor, παίκτες ήρθαν πιο κοντά και προχώρησαν τη σχέση τους ένα βήμα παρά πέρα. Τα ίδια είχαν ακουστεί και στο πρώτο Survivor ενώ εκτός από τις φήμες για σεξ έχουν προκύψει και έρωτες οι οποίοι μάλιστα διαρκούν μέχρι και σήμερα. Κάτι η μοναξιά και η απομόνωση κάτι το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών όλα δείχνουν ότι στο φετινό παιχνίδι υπάρχουν νέα… ειδύλλια κάποια φανερά και κάποια όχι ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες δύο από τους παίκτες φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά μέσα στην ζούγκλα του νησιού

Την αποκάλυψη έκανε το Πρωινό του ANT1… «Υπάρχει ένα ζευγάρι στο φετινό Survivor, έγιναν τσακωτοί από τους συμπαίκτες τους σε πολύ τρυφερές στιγμές στο δάσος. Τι ειδύλλιο αυτό είναι γνωστό στην παραγωγή. Δεν ξέρουμε ομάδα, ούτε αν είναι από τους κόκκινους ή τους μπλε. Είναι από την ίδια ομάδα», ανέφερε αρχικά, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται τα δύο ονόματα στον αέρα της εκπομπής.

Αμέσως και η Φαίη Σκορδά υποψιάστηκε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Νίκο Μπάρτζη, μετά από το πολυσυζητημένο τους πλάνο στην καλύβα.

EtKsO pW8AIFhMP

Ζευγάρι στο Survivor: Θα αποκαλυφθεί σύντομα…

Τότε ο δημοσιογράφος της εκπομπής ξεκαθάρισε πως η παίκτρια του Survivor είναι σε σχέση, αφού πρόσφατα διέρρευσε η σχέση της με γνωστό τραγουδιστή. «Σχετικά με όσα ακούγονται, η Μαριαλένα είναι ερωτευμένη με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη», συμπλήρωσε. Η παραγωγή του Survivor γνωρίζει για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, ενώ στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να γίνει γνωστό ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές του ειδυλλίου. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής απέφυγε να αποκαλύψει σε ποια από τις δύο ομάδες ανήκει το πρώτο ζευγάρι του τέταρτου κύκλου του Survivor.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ