Ζάχος Χατζηφωτίου εγγονή: Το αντίο με μια γλυκιά φωτογραφία

Ζάχος Χατζηφωτίου εγγονή: Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτησαν δημόσια είναι και η εγγονή του, Δωροθέα Πασχαλίδου

Συγκινητικό είναι το «αντίο» της Δωροθέας Πασχαλίδου στον παππού της Ζάχο Χατζηφωτίου. Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτησαν δημόσια είναι και η εγγονή του, Δωροθέα Πασχαλίδου. Η κόρη της Ματίνας Χατζηφωτίου, που απέκτησε ο Ζάχος Χατζηφωτίου από τον γάμο του με την Δανάη Κύρου – Σωσσίδη, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τον παππού της και έγραψε: «Έζησες όπως ήθελες. Αντίο».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε δηλώσει για την οικογένειά του: «Ο πρώτος γάμος έγινε όταν ήμουν στη Βηρυτό, μετά τις μάχες του Ελ Αλαμέιν. Πατέρας έγινα στο δεύτερο γάμο μου, στα 27 μου. Δεν νομίζω να είχα λαχτάρα να κάνω οικογένεια, αλλά προέκυψε. Αγάπησα βέβαια. Με καμία από τις γυναίκες μου δεν είχα να χωρίσω οικονομικά, γι’ αυτό και δεν είχαμε τσακωμούς και διενέξεις.

Δεν θέλω να πω την ηλικία της κόρης μου. Θα με πάρει τηλέφωνο και θα με μαλώσει. Γυναίκα είναι! Είναι όμως καλή μητέρα. Τα σπούδασε και τα τρία παιδιά της. Η μία εγγονή μου, η Δωροθέα Πασχαλίδου, είναι στην Αμερική και κάνει ταινίες. Έχω και δύο δισέγγονα. Τα έχω δει μία φορά, γιατί ο πατέρας τους, ο εγγονός μου, ζει με την οικογένειά του στην Ελβετία. Δουλεύει σε τράπεζα εκεί. Η τρίτη μου εγγονή έχει μείνει στην Ελλάδα».

dorotheapass 2938649674143344186

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ