Υρώ Μανέ Φαίδρα: «Θα ήταν διαφορετική η ζωή μου αν δεν υπήρχε η κόρη μου»

Υρώ Μανέ Φαίδρα: Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός Υρώ Μανέ κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2nigh Show και παραχώρησε μία συγκινητική συνέντευξη, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την μονάκριβη κόρη της, την Φαίδρα Νταϊόγλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 1990, στο «Ζητώ γνωριμία» με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, όταν ακόμα τα μαλλιά της ήταν καστανά σκούρα και προβλήθηκε και απόσπασμα στην εκπομπή του Γρηγόρη. Στη συνέχεια το γύρισε στο κόκκινο και από το 2003 ξεκίνησε να το γυρίζει στο ξανθό για τις ανάγκες ενός ρόλου.

Υρώ Μανέ

Δείτε ακόμη: Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε τον τσακωμό του με τον Τριαντάφυλλο

«Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις»

Η Υρώ Μανέ είπε στην εκπομπή: «Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη».

Υρώ Μανέ

Υρώ Μανέ: Τι είπε για την καριέρα της

«Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», πρόσθεσε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε ακόμη:

Πέτρος Λαγούτης: «Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο Κεθεα για να απεξαρτηθώ»
Σάκης & Μαριαλένα: Το “άδειασμα” της Χριστίνας και η συμβουλή του… Λιάγκα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ