Βάσω Κολλιδά σύζυγος: “Με τον άντρα μου δεν είμαστε όπως στην αρχή”

Βάσω Κολλιδά σύζυγος: Τα παιδιά, ο άνδρας της και η δύσκολη φωτογράφιση.

Η Βάσω Κολλιδά μιλάει στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη για τις δύσκολες στιγμές μεταξύ άλλων, που είχε περάσει κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης: «Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο και είμαι 5 ώρες μέσα σε έναν καταρράκτη με πάρα πολύ κρύα νερά. Με είχαν βάψει σε όλο το σώμα, μου είχαν βάλει φακούς επαφής και στο τέλος της φωτογράφισης δεν είχαν μείνει ούτε οι φακοί στα μάτια μου, είχα ξεβαφτή ολόκληρη, είχα κοκαλώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με προτιμούσαν γι’ αυτά, με είχαν λίγο κασκαντέρ στο μυαλό τους».

Βάσω Κολλιδά

Δείτε ακόμη: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φόρεσε το μαγιό της και αποκάλυψε ότι μπαίνει στη Φάρμα

«Η νέα γενιά έχει ένα άλλο πάθος για τη δουλειά, το οποίο περισσότερο τους βάζει στη διαδικασία να μιλάνε και να απαντάνε, παρά να παλεύουν για να κατακτήσουν πράγματα. Ίσως δεν είναι καλό για τα ίδια. Γεννιέσαι με το ταλέντο, αλλά θα πρέπει να το εξασκήσεις και να βγάλεις έναν χαρακτήρα και μια εικόνα που θα μπορεί να σταθεί πάνω σε μία σκηνή, σε μια πασαρέλα, οπουδήποτε. Και στο GNTM περισσότερο μιλάνε, παρά εκμεταλλεύονται αυτά που τους δίνονται», λέει η Βάσω Κολλιδά για τους νέους που ξεκινούν στον χώρο.

Βάσω Κολλιδά

«Δεν είμαστε όπως είμαστε στην αρχή»

Στην ερώτηση για το αν παραμένουν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, η Βίκυ Κολλιδά απάντησε για το πώς εξελίσσεται η σχέση με τον σύζυγό της: «Δεν είμαστε όπως είμαστε στην αρχή. Τώρα με τα παιδιά η αγάπη έχει περάσει σε πολύ διαφορετικό επίπεδο. Τον αγαπάω, με αγαπάει, τον καταλαβαίνω πάρα πολύ, με βοηθάει, προσπαθούμε όσο μπορούμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Τώρα στέλνουμε λίγο τα μηνυματάκια μας ο ένας στον άλλον, έτσι λίγο να υπάρχει αυτό το φλερτ μεταξύ μας.

Δείτε ακόμη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ