Βασίλης Χαλακατεβάκης μπαμπάς: Το πρώτο του παιδί θα αποκτήσει ο ηθοποιός

Βασίλης Χαλακατεβάκης μπαμπάς: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για τον επεισοδιακό γάμο του και το παιδί που περιμένουν σε λίγο καιρό με την γυναίκα του.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει μπαμπάς και το ανακοίνωσε στην εκπομπή “Το Πρωινό” αφήνοντας τους πάντες με το “στόμα ανοιχτό” τους. Ο ηθοποιός τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά “Το Καφέ της Χαράς”, είναι έτοιμος να κρατήσει στα χέρια του το πρώτο του μωρό αφού η σύζυγός του είναι έγκυος και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο ηθοποιός καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Το Πρωινό” αποκάλυψε την είδηση.

Δείτε ακόμη: Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε τον τσακωμό του με τον Τριαντάφυλλο

Βασίλης Χαλακατεβάκης

Βασίλης Χαλακατεβάκης: “Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά”

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πέρασε καρκίνο, και αυτή η περιπέτεια τον έκανε πιο δυνατό ενώ είχε μιλήσει για τη σύζυγό του που θεωρεί δώρο Θεού. “Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά. Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου.

Βασίλης Χαλακατεβάκης

“Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη”

“Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη. Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι. Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά”.

Βασίλης Χαλακατεβάκης

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ο καρκίνος

Πριν από λίγους μήνες ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είχε κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 11 χρόνια. “Τα τελευταία χρόνια η υγεία μου είναι πολύ καλά. Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Είναι 11 χρόνια τώρα… Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε”, ανέφερε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Δείτε ακόμη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ