Τζένη Θεωνά: Η Μητρότητα μου μου έδωσε νέο νόημα στη Ζωή

Τζένη Θεωνά: Η Μητρότητα μου μου έδωσε νέο νόημα στη Ζωή

Η Τζένη Θεωνά φιλοξένησε στην εκπομπή “Μαμάδες” την Ιωάννα Μαλέσκου, όπου μίλησε για την εννέα μηνών κόρη της και τον τρόπο με τον οποίο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που έγινε μητέρα. “Η κόρη μου είναι εννέα μηνών. Κάθε μέρα ζω τις στιγμές μαζί της και νιώθω τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη που δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν τη μητρότητα. Όλα έχουν πλέον νόημα, σαν να βρέθηκα σε ένα όμορφο μονοπάτι. Πάντα επιθυμούσα να αποκτήσω οικογένεια,” δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

“Αν και δεν είμαστε γεωγραφικά κοντά, η οικογένειά μας είναι πολύ δεμένη. Είμαστε τρία αδέλφια και ανυπομονώ να δω την οικογενειακή μας σχέση να ενισχύεται. Δεν έχω σκοπό να αποκτήσω πολλά παιδιά, αλλά θα ήθελα η κόρη μου να έχει ένα αδελφάκι,” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Η Τυχαία Συνάντηση με τον Κωνσταντίνο

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως η σχέση της με τον Κωνσταντίνο ξεκίνησε τυχαία, με τα πράγματα να εξελίσσονται φυσικά με τον καιρό. “Μια φίλη μας μας γνώρισε. Δεν ήμουν σε εποχή που ψάχνω για αγάπη. Δεχόμουν ό,τι ερχόταν στον δρόμο μου,” είπε η Ιωάννα.

Η γέννα ήταν έντονη καθώς η μωρά μικρή αντιστάθηκε στο να βγει. “Προκλήθηκε η γέννα καθώς η μικρή δεν ήθελε να αποχωριστεί την κοιλιά μου. Παρόλες τις δυσκολίες, δεν ήθελα καισαρική, αλλά να ζήσω την εμπειρία της φυσικής γέννησης. Με την πρώτη αγκαλιά της ένιωσα ότι ένα καινούργιο κεφάλαιο ξεκινούσε για εμένα. Αυτή η αίσθηση είναι γεμάτη αγάπη,” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ