Τριαντάφυλλος – μόρφωση: Η απάντηση στον Κοψιδά

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Τριαντάφυλλος στο Love it μετά την αποχώρησή του από το Survivor παρακολούθησαν σήμερα οι τηλεθεατές. Ο τραγουδιστής απάντησε για όλα! Μίλησε για το συμβόλαιό του, τα μαλλιά του – που είχαν γίνει αντικείμενο σχολιασμού από συμπαίκτες του – και φυσικά σχολίασε τους εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι. «Με τον Γιώργο Κόρομι είχαμε έρθει πολύ κοντά, έβγαλε έναν άλλο εαυτό. Τον θεωρούσα φίλο μου, αλλά ήταν μια σχέση εφήμερη. Θέλω να συνεχίσει να ψάχνει ψάρια για τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί ξέρω πώς είναι η πείνα… Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου, γιατί έκανα εμφύτευση. Αυτό ήθελε πάνω από 5-6 μήνες για να φυτρώσουν και το είχα έγνοια. Στο Μαϊάμι ο Κόρομι με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είχε πει “εντάξει τα μαλλιά σου βγήκανε”. Έχει καλή ψυχή, είναι καλό παιδί. Είχε καταλάβει το λάθος του και πάντα ήθελε να μου προσφέρει φαγητό».

Για την προσπάθειά του να δωροδοκήσει κάποιους συμπαίκτες του απάντησε: «Είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Τους είπα πως όταν βγούμε από εδώ, θα ήθελα να τους κάνω ένα δώρο. Τότε, ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα “ok ρε φίλε, μέχρι 2.000 ευρώ”. Μου έχει πει πράγματα τρελά ο Ασημακόπουλος και δεν πρόκειται να τα πω ποτέ. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Στα έπαθλα δεν φταίω εγώ ο «καραγκιόζης» που έχανε. Οπότε μάλλον αυτός ο καραγκιόζης ή μαγικές ικανότητες έχει ή τα έβλεπε ο Θεός».

 Για το συμβόλαιό του: «Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να φύγω από τη γυναίκα μου και τον γιο μου, δεν αφορά κανέναν. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Δεν το κάναμε μαζί αυτό που έκανα 26 χρόνια. Και ο Ασημακόπουλος έκανε πράγματα πάνω του, μαγκιά του».

 Για τον Ηλία Μπόγδανο: «Επηρεάζεται πάρα πολύ και βγάζει κακίες και ειρωνείες. Θέλει να τα έχει καλά με όλους. Πλαγίως κατηγορεί και άλλους»

«Δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα για να φέρω χρήματα στη μητέρα μου που ήταν χτυπημένη στο κεφάλι. Και στην αδερφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και αν νομίζεις ότι λαϊκίζω, να ξέρεις πάνω από όλα ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν παίζει ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε η δόξα».

Τι είχε πει ο Κοψιδάς

«Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε ατοπήματα και λάθη. Έχει πει πολλά ψέματα. Του δόθηκαν ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη και να συνεχίσουμε κανονικά τη συμβίωσή μας αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος. Πριν την ψηφοφορία πήγαινε αριστερά δεξιά και κρυφάκουγε για να δει τι γίνεται» είπε αρχικά. Δεν είπε, όμως, μόνο αυτά. «Ο Τριαντάφυλλος δεν έκανε τίποτα, όλη μέρα καθόταν και λιαζόταν. Την ίδια άποψη είχε και ο Κόρο» «Θεωρεί ότι ό,τι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα δεν έχει υπάρξει».

«Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα στο Survivor. Εκείνος ερχόταν κοντά μου, δεν πήγα εγώ σε εκείνον. Έχει μπει στο Survivor με μια συγκεκριμένη τακτική και έχει μελετήσει καλά το ριάλιτι. Αυτός κι ο Αλέξης Παππάς κάνουν το ίδιο πράγμα. Η διαφορά τους είναι ότι ο Αλέξης είναι πιο καλλιεργημένος, πιο μορφωμένος και χειρίζεται πιο καλά τον λόγο και είναι χειριστικός. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου, τα λέει λίγο σαν άνθρωπος του δρόμου και τα λέει πιο απλά. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει».

«Πρεσβεύω την υγεία, την ομόνοια, τη χαρά την αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος είναι το άλλο άκρο. Ψοφάει για ίντριγκα, κουτσομπολιό, τσακωμό. Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να επιλέξει αν θέλει να βλέπει υγεία ή αρρώστια».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ