Τρέμη – Μικρούτσικος: Η κάμερα του “Πρωινό” συνάντησε τη δημοσιογράφο

Τρέμη – Μικρούτσικος: Τι “απάντησε” στο “Πρωινό”

Την πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη, μετά την αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για το ειδύλλιο μεταξύ τους στο μακρινό παρελθόν, κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό». Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τη σχέση που είχε αναπτύξει με τη δημοσιογράφο όταν εκείνος σπούδαζε στο Μαθηματικό, ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να δώσει εξετάσεις για να μπει στο Οικονομικό της Νομικής. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να μοιραστεί «πικάντικες» λεπτομέρειες γύρω από τη σχέση που είχε με τη δημοσιογράφο στα νεανικά τους χρόνια, προκαλώντας μάλιστα μεγάλες αντιδράσεις. Δεκάδες χρήστες του Διαδικτύου, αλλά και συνάδελφοί του, έσπευσαν να κατακρίνουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο για όσα αποκάλυψε, με τον «σάλο» να μην έχει ακόμη κοπάσει.

Όλγα Τρέμη: Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις δηλώσεις του Μικρούτσικου

Πριν από λίγες ημέρες, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» ότι μίλησε με την Όλγα Τρέμη, σημειώνοντας ότι την άκουσε «μουδιασμένη και σοκαρισμένη».

Τι “απάντησε” στο “Πρωινό”

Η εκπομπή «Το Πρωινό» προσπάθησε να αποσπάσει μια δήλωση της δημοσιογράφου για το θέμα. «Ενοχληθήκατε με όσα δήλωσε ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος;», ήταν η ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος, με την Όλγα Τρέμη να απαντά ευγενικά: «Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, αλλά δεν θα απαντήσω».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ