Θεοδωρίδου Μενεγάκη κουμπάρες: “Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη”

Θεοδωρίδου Μενεγάκη κουμπάρες: “Η χημεία μας προέκυψε από την πρώτη στιγμή”.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Παύλο Σταματόπουλο έδωσε συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις μαγικές της συναυλίες στο Παλλάς, τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Το 1997 που ήρθα στην Αθήνα, είχα πει ότι αν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα φανταζόμουν θα γυρνούσα πίσω.

Όπως και γύρισα. Όταν τελείωσε η σεζόν από τις “Χάντρες” που ήμουν την πρώτη χρονιά, γύρισα Θεσσαλονίκη επειδή δεν είχα κάποια άλλη πρόταση συνεργασίας», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου για το ξεκίνημά της στην Αθήνα. «Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν επιπλωμένο. Είχα μόνο τη βαλίτσα τη δική μου και της κόρης μου. Τις φόρτωσα και γύρισα στην πόλη μου», εξήγησε η Νατάσα Θεοδωρίδου και πρόσθεσε ότι «μετά ήρθε η πρόταση για δίσκο».

Η γνωριμία με την Ελένη Μενεγάκη και το X-Factor

Για την Ελένη Μενεγάκη, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε: «Με την Ελένη Μενεγάκη γνωριστήκαμε πολύ παλιά, στη Θεσσαλονίκη. Είχα πάει να τραγουδήσω στον Πρωινό καφέ, που είχαν έρθει τότε και έτσι γνωριστήκαμε. Η χημεία μας προέκυψε από την πρώτη στιγμή».

Για το X Factor και το ενδεχόμενο παρουσίασης, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε: «Η πρόταση που δέχτηκα για το X Factor ήταν για την κριτική επιτροπή. Και είπα ότι αν ήταν να πάω στην τηλεόραση, θα πήγαινα να κάνω την παρουσιάστρια και όχι την κριτή. Αν το Mega μου έκανε πρόταση για την παρουσίαση θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά θα ήθελα να κάνω ό,τι θέλω».

Για τη συνεργασία με το Βαγγέλη Μαρινάκη

«Όταν είχα κάνει το χριστουγεννιάτικο σόου στο MEGA, μιλούσαμε με τον κ. Μαρινάκη και είχα δει τη σειρά “Έξαψη” και του είπα ότι θέλει μια διαφορετική μουσική. Και μου είπε να πω ένα τραγούδι και του είπα να γράψει στίχους, γιατί ήξερα ότι γράφει. Μετά ήρθε και το “Υπάρχω για σένα”», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μιλώντας για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια από τώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε ότι «Σε δέκα χρόνια από τώρα θα ήθελα να είμαι ευτυχής, να γελάω, να είναι τα παιδιά μου καλά. Γιαγιά δε θα ήθελα να είμαι».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ