Θανάσης Αλευράς σχετικά με τη Eurovision: «Μας κρίνετε σκληρά»

Θανάσης Αλευράς σχετικά με τη Eurovision: «Μας κρίνετε σκληρά»

Ο Θανάσης Αλευράς αντιδρά μέσω της νέας του παράστασης στις αρνητικές αντιδράσεις που δέχτηκε για τη συμμετοχή του στη Eurovision. Ένα απόσπασμα της εμφάνισής του προβλήθηκε στην εκπομπή “Fay’s Time”. Σχολιάζοντας την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, είπε πως την «κρίνετε βαριά». Έκανε επίσης λόγο για την υπερβολική προσοχή που δόθηκε στον διαγωνισμό: «Στείλαμε ένα τραγούδι στη Eurovision, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι. Ασχοληθήκαμε τόσο σοβαρά με κάτι που πρέπει να ήταν απλώς ψυχαγωγία».

Αναφερόμενος σε αντιδράσεις και κριτικές που δέχτηκαν, είπε: «Έγραφαν πολλά, κάποιοι μας αποθεώνανε και κάποιοι άλλοι μας κατακρινανε. Πολλοί μας κρίνουν βαριά». Μιλώντας για τη συμμετοχή του και του συνεργάτη του, ανέφερε: «Προσπαθήσαμε να προσφέρουμε μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά φάνηκε πως δεν εκτιμήθηκε όπως θα έπρεπε. Κάποιοι μας κράζουν, αλλά αν αφήναμε τον εαυτό μας να ελευθερωθεί πιστεύω θα ξετρελαθούν».

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν αμοίβθηκαν για την προσπάθεια τους στη Eurovision. «Αν είχαμε αφιερώσει τη μισή ενέργεια που αφιερώσαμε σε αυτήν τη συμμετοχή σε άλλα θέματα, θα είχαμε επιτύχει πολλά περισσότερα. Έχουμε πολλά να αντιμετωπίσουμε και αντί να ασχολούμαστε με πραγματικά ζητήματα, ασχολούμαστε με τη Eurovision».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ