Τέλος στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”: “Το δικό μου συμβόλαιο ήταν μέχρι τον Ιούνιο”, λέει η Μαριάννα Πολυχρονίδη

Τέλος στη σειρά “Έρωτας Φυγάς“: “Δεν καλύψαμε το εγκεκριμένο, καλύψαμε το μισό από αυτό”, δηλώνει η Μαριάννα Πολυχρονίδη για το τέλος της συμβατικής της σχέσης με το κανάλι OPEN για τη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Η Μαριάννα Πολυχρονίδη αποκάλυψε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ότι είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο για τη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. “Είναι πραγματικά άδικο και αισθανόμαστε αδικημένοι, διότι αν και τα 110 επεισόδια είχαν εγκριθεί, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πάντα. Δηλαδή, είναι αναμενόμενη η αλλαγή αφού τα κανάλια συνήθως συμφωνούν σε 110 επεισόδια, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη ότι η σειρά προβάλλεται από πέρσι και συνεχίζει να έχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ήταν αναμενόμενο ότι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος”, εξήγησε.

“150 άτομα θα χάσουν τη δουλειά τους” – Αντιδράσεις για το πρόωρο τέλος του “Έρωτας Φυγάς”

Δεδομένου ότι όχι μόνο δεν μειώθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά μάλιστα αύξησε σε πιο απαιτητικό χρονικό πλαίσιο και η τηλεθέαση παρέμεινε στα ίδια επίπεδα όπως και το προηγούμενο έτος. “Θέλω να πω, μιας και παρατηρούσα και άλλους συναδέλφους που αποχώρησαν, ότι τα συμβόλαιά μας διέφεραν ανάλογα με τις περιπτώσεις του καθενός”, συμπλήρωσε.

309159703 134315206012772 4085834657264314579 n

Μαριάννα Πολυχρονίδη: Δεν καλύψαμε το εγκεκριμένο, καλύψαμε το μισό από αυτό

Για παράδειγμα, “το δικό μου συμβόλαιο ήταν μέχρι τον Ιούνιο. Άρα, εγώ δεν γνώριζα ότι θα λήξει η συμμετοχή μου τον Ιανουάριο, άρα δεν ήμουν προετοιμασμένη. Γνώριζα ότι θα συνεχίσω μέχρι τον Ιούνιο, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Επομένως, δεν είναι απλά ότι “καλύψαμε το εγκεκριμένο”, διότι για ορισμένους από εμάς, όχι, δεν καλύψαμε το εγκεκριμένο. Καλύψαμε το μισό από αυτό”, ανέφερε.

“Η εταιρεία παραγωγής έχει τηρήσει συμπεριφορά αψογή έναντι μας και δεν υπάρχει καμία οφειλή προς εμάς. Απ’ ό,τι γνωρίζω, υπάρχουν οφειλές ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Το κανάλι μας πληρώνει πάντα εγκαίρως και είναι εξαιρετικό με εμάς, ενώ τώρα μάθαμε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα με το κανάλι”, πρόσθεσε η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ